2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Megválasztották a Miskolc Holding négy tagvállalatának vezetőjét

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága a cégcsoport hét tagvállalata esetében, az év elején hirdetett vezetői álláspályázatot. A beérkező 128 dokumentumból, az Igazgatóság többlépcsős szakmai szűrést végzett, a pályázatban kiírt szempontrendszer szerint.  A legjobbaknak vélt pályázókat egy következő körben az előkészítő bizottság, majd személyes találkozó keretében a Miskolc Holding Igazgatósága hallgatta meg.

Négy tagvállalat esetében az alábbi vezetők kapnak megbízást:

MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. – Korózs András 1961-ben született, mérnöki és közgazdász végezettséggel is rendelkezik. 1986-tól foglalkozik energetikával és vezetékes közműszolgáltatással. Korábban vezető beosztást töltött be a TIGÁZ Zrt.-nél, 2004 és 2010 között már vezette a MIHŐ Kft-t. A társaságnál ezen időszakban jelentős racionalizálás történt, kiemelt műszaki fejlesztések valósultak meg, melyeket több országos díjjal ismertek el. 2010-ben a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének elnöke is volt. A város távhőellátásában most is aktív szerepe van, hiszen napjainkig a miskolci geotermikus hőtermelői rendszer üzemeltetését irányította.

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. – Osváth Zoltán 1962-ben született. Az egyetem elvégzése óta Miskolcon él. Pályafutása során jellemzően nagyvállalati környezetben dolgozott (TVK Zrt, Tiszatextil Kft, Szocio-Produkt Kft, Miskolci Városgazda Kft). Részt vett a Szocio-Produkt Kft. fejlesztésében is.  Több újítást vezetett be a városüzemeltetési feladatok ellátásában, a Miskolci Városgazda Kft-t nyereségesen működtette.

MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft. – Németh Judit 1967-ben született. Tősgyökeres miskolci lakos, két gyermek édesanyja. Középiskolai tanulmányait a Herman Ottó Gimnáziumban végezte, majd programozó, informatikus-mérnök, mérnök-közgazdász és okleveles humánszervező diplomát szerzett Miskolcon, Nyíregyházán és Pécsett. Vezetői tapasztalatokat a MIVÍZ Kft.-nél, a Miskolc Holding Zrt.-nél, szakmai vezetői tapasztalatokat egy állami tulajdonú vagyonőrzéssel is foglalkozó társaságnál szerzett.

A kiválasztott új vezetők márciusban kezdhetik meg a munkát a tagvállalatoknál.

Az MVK Zrt élén, továbbra is Demeter Péter látja el a vezetői feladatokat.

A Miskolc Holding további három tagvállalatának első emberét, néhány nap múlva választja ki az Igazgatóság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum