2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Megújuló rendelők Miskolcon

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Győri kapui orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0003 azonosító számú projektjében a Győri kapui gyermekorvosi rendelő épületét korszerűsíti.
A projekt keretében megvalósul a gyermekek háziorvosi ellátásának helyet adó, önkormányzati tulajdonban lévő Győri kapui ingatlan infrastrukturális fejlesztése. A beruházás során felújítják az épület elektromos rendszerét, kicserélik a nyílászárókat, szigetelik a külső homlokzatot, akadálymentesítik az ingatlant, valamint új bútorokat szereznek be. 
A fejlesztés eredményeként gazdaságosabban működtethető és a szükségleteknek megfelelő, modern rendelő jön létre, amelynek köszönhetően a lakosság minőségi egészségügyi ellátásban részesül majd.
A rendelő a rekonstrukció ideje alatt is működik. Az orvosi ellátást a megszokott rendelési időben igénybe vehetik a betegek.

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Latorca utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0044 azonosító számú projektjével a Latorca utcai orvosi rendelő épületének korszerűsítését valósítja meg.

A projekt keretében megtörténik a háziorvosi és védőnői ellátásnak helyet adó, önkormányzati tulajdonban lévő Latorca utcai ingatlan infrastrukturális fejlesztése, amely az épület gépészeti felújításával, a nyílászárók cseréjével, a külső homlokzati hőszigeteléssel valamint bútorok beszerzésével valósul meg. A fejlesztés az energiahatékonysági korszerűsítés mellett akadálymentesítéssel együtt valósul meg.

A fejlesztés eredményeként egy gazdaságosabban működtethető és a szükségleteknek megfelelő, modern rendelőegység jön létre, amely lehetővé teszi a lakosság számára a minőségi szolgáltatásnyújtást.

A felújítás ideje alatt (2014.05.12.–2014.08.30):
•    Dr. Hajdú Gabriella és Jakóné Kugler Bernadett rendelése a szirmai orvosi rendelőben (Miskolc-Szirma, Miskolci út 77.), változatlan rendelési időben,
•    Dr. Poncsák Csaba és Dr. Dancs Judit rendelése továbbra is a megszokott helyen (Miskolc, Latorca utca 24.), változatlan rendelési időben vehető igénybe.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek