2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Megkezdődik az Újgyőri főtéren is a vágányépítés- autósok figyelem!

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget és az autósokat, hogy 2011. április 28-án (csütörtökön) a Kivitelező megkezdi a Főtéri körforgalomban a vasúti átjárók felújítását, ezért a Diósgyőrből érkező mindkét déli átjáró (belváros, illetve Kiss E u. irányába) lezárásra kerül.

A Diósgyőrből érkező két forgalmi sávon közlekedő közúti forgalom egy forgalmi sávra szűkül ezért torlódásokra mindenképpen számítani kell. A terelő útvonal az Andrássy u.- jobbra Harmadik u.- Fürdő u.- balra Alsó Szinva u.- Vasgyári u.- Kiss E. u. lesz.

Azoknak az autósoknak, akik Diósgyőrből a belváros irányába közlekednek, alternatív útvonalként javasoljuk a Lórántffy u.- Muhi u. – Gózón L.u. – Vasgyári u. – Kiss E. utcát igénybe venni.

A munkálatok ideje alatt-melyek előreláthatólag egy hónapig fognak tartani- az 1-es,1A-s,1VP autóbuszok Újgyőri főtér belvárosi irányú megállóhelye áthelyezésre kerül a végállomás területén található 21-es autóbusz belvárosi irányú megállóhelyére.

Az új forgalmi rend bevezetését követő pár napban rendőri irányítás lesz az Újgyőri piacnál, illetve az MVK Zrt. munkatársai is segíteni fogják az utasokat az 1,1A,1VP autóbuszok Újgyőri főtér belvárosi irányú megállóhelyén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…