2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Megérkezett a megye karácsonyfája

Az elmúlt években kétszer adományozta Erdőhorváti az ország karácsonyfáját, az idén pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak ajándékoztak egyet, ez lesz a megye karácsonyfája.

„Erdőhorváti határában, Sajgó Imre faiskolájában nevelkedett ez a szép, 5 méter magas lucfenyő. Ő az adományozó, az önkormányzat pedig a szállításról gondoskodott”- árulta el a részleteket Takács Gábor polgármester miközben a munkások befaragták a fa tövét a tartóba. A felállítás után együtt néztük körbe, „meóztuk”.  Formás, szép.  Az ajándékot személyesen köszönte meg Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Kovács János, megyei főjegyző.

Mint megtudtuk Erdőhorváti harmadszor ajándékozott ünnepi fát. Az első kettő, 2010-ben és 2011-ben az ország fája volt, amelyet Budapesten, az Országház előtt állítottak fel, a most adományozott, harmadik pedig a Megyeháza Dísztermében fog pompázni, mint a megye fája.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum