2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

„Itt van az ősz, itt van újra” – Miskolci Termelői Nap

A megszokott helyen és időben, újra a harmadik vasárnapon kerül megrendezésre a Miskolci Termelői Nap. Őszi hangulattal, helyi és környékbeli termelők kiváló termékeivel, kiállítással, kézműves játékokkal és zenével várja a látogatókat Miskolc város kedvenc belvárosi piaca.
Az október 21-i Termelői Napon „Helyből, helyit!” – címmel szervez helyi termelőket támogató programcsomagot az Ökológiai Intézet Alapítvány és az Öko Kertész Klub Miskolc. Termény- és befőtt bemutató, kiskert fotópályázat, kóstoltatás, hasznos vásárlói tanácsadás, öko játékok, totók és nyeremények várják majd az érdeklődőket.
A MINŐIES Alapítvány kézműves foglalkozásokat tart az októberi rendezvényen. Kavics- és gipszfestés, papírszőlő készítés, fonás, számkígyó, labirintus vár a kicsikre és nagyokra egyaránt a MINŐIES Alapítvány szervezésében.
A „Közösségerősítés a generációk között MINŐIES-en” című EFOP-1.3.5-16-2016-00425 azonosító számú projekt keretében rajz- és fotóversenyt hirdetett a MINŐIES Alapítvány, melynek eredményhirdetése és a díjátadása 11 órától lesz. A legjobb beérkezett munkákat bemutatják az Erzsébet téren.
Természetesen a zene sem maradhat el, 11.30-tól a Számadó zenekar szórakoztatja könnyed, őszi dallamokkal a kedves érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum