2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Hibaelhárítás miatt nem lesz meleg víz

A MIHŐ Kft. meghibásodott távhőszolgáltatási gerincvezeték-szakaszt cserél az Avasi városrész területén. Ezért 2017. szeptember 20-án (szerdán) 8:00 órától várhatóan 24:00 óráig a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel az Avasi városrész I., II., III. ütemben, a Kemény Dénes Uszodában, a Miskolctapolcai Strandon valamint a Semmelweis és a Szent Ferenc Kórházakban.

Az Avasi és a Miskolctapolcai városrészt ellátó távhőszolgáltatási rendszeren 2017. augusztus 22-én gerincvezetéki meghibásodás történt. A feltáráskor kiderült, hogy a hibahely környezetében további erősen korrodált vezetékszakasz található, ezért a MIHŐ Kft. az üzembiztonság fenntartása érdekében kicseréli az érintett szakaszt.

A vezetékcsere munkálatai várhatóan az éjszakai órákban is zajlanak majd, azért, hogy a hajnalban munkába indulók számára már legyen melegvíz-szolgáltatás.

Az éjszakai munkavégzés okozta esetleges kellemetlenségért a környék lakóinak megértését és türelmét kérjük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…