2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Hibaelhárítás miatt nem lesz meleg víz

A MIHŐ Kft. meghibásodott távhőszolgáltatási gerincvezeték-szakaszt cserél az Avasi városrész területén. Ezért 2017. szeptember 20-án (szerdán) 8:00 órától várhatóan 24:00 óráig a használati melegvíz-szolgáltatás szünetel az Avasi városrész I., II., III. ütemben, a Kemény Dénes Uszodában, a Miskolctapolcai Strandon valamint a Semmelweis és a Szent Ferenc Kórházakban.

Az Avasi és a Miskolctapolcai városrészt ellátó távhőszolgáltatási rendszeren 2017. augusztus 22-én gerincvezetéki meghibásodás történt. A feltáráskor kiderült, hogy a hibahely környezetében további erősen korrodált vezetékszakasz található, ezért a MIHŐ Kft. az üzembiztonság fenntartása érdekében kicseréli az érintett szakaszt.

A vezetékcsere munkálatai várhatóan az éjszakai órákban is zajlanak majd, azért, hogy a hajnalban munkába indulók számára már legyen melegvíz-szolgáltatás.

Az éjszakai munkavégzés okozta esetleges kellemetlenségért a környék lakóinak megértését és türelmét kérjük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…