2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció”

PÁLYÁZAT
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció” címmel a 10-18 éves korosztály számára felmenő rendszerű alkotó pályázatot hirdet meg.

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke. Az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője.

A megyei pályázat védnöke: Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. A megyei bírálóbizottság elnöke: az igazgató által felkért, és a megyében tevékenykedő művész, múzeumigazgató, vagy média szakember lesz.

A tűzvédelemmel kapcsolatos információk számos csatornán keresztül juthatnak el a lakossághoz. Gyorsuló világunkban azonban egyre nehezebb megtalálni a kapcsolatot a célközönséghez. Ennek kapcsán úgy gondoljuk, hogy minden eddiginél kreatívabb kommunikációra van szükség, amely hatékonyan használja fel korunk technikát is. Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes, tetszetős kommunikációs megoldások alkalmazását, bemutatását várjuk.

Kategóriák:    plakát (A4-es méretű fotó vagy grafika), banner (468*60 képpont),

hanganyag, rádiós hirdetés (15 másodperc),

spotfilm (30 másodperc),

weblap, blog, közösségi oldal, mobil alkalmazás.

Díjazás: a bírálóbizottság kategóriánként 3-3 alkotást díjaz; az első helyen díjazott alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyben is!

A pályázatok benyújtásának meghosszabbított határideje: 2014. szeptember 15.

Benyújtás módja: e-mailben, vagy elektronikus adathordozón a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság postacímére (3501 Miskolc, Pf. 18.).

Az alkotás leadásakor megadandó adatok: név, életkor, e-mail cím. Az alkotások mellé a szülő, vagy a gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!

Eredményhirdetés: 2014. szeptember 22. (megyei), 2014. szeptember 30. (országos)

A beérkezési határidő napján számított életkort vesszük figyelembe a résztvevőknél.

További információ: a borsod.titkarsag@katved.gov.hu e-mail címen.

A pályázatról közzétett információ megtekinthető az alábbi linken:

http://baz.katasztrofavedelem.hu/hirek/2276-szeptember-kozepeig-kuldhetik-be-kreativ-palyazatukat-a-fiatalok

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek