2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Harsány is csatlakozott az új önkormányzati rendszerhez

HARSÁNY KÖZSÉG IS CSATLAKOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP RENDSZERHEZ
Harsány Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2016. augusztus 15-én kiadott KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 “Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” című pályázati felhívásra.
A program keretében az önkormányzat bevezette az ASP rendszer szakrendszereit, elvégezte a szakrendszerek adatminőségének javítását, migrációját, megteremtette az elektronikus ügyintéséhez szükséges feltételeket.
A működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakításán belül – helyi szabályzatok módosításával új szabályzatok kiadásával – megtörtént az önkormányzat oldalán felmerülő folyamatszervezési, szabályozási (igazgatásszervezés) feladatok végrehajtása, szabályozási háttér megteremtése, szervezeti, ügyviteli változások beépítése a működési rendbe.
A pályázaton Harsány Község Önkormányzat 6.000.000.-Ft támogatásban részesült, a projekt keretében az önkormányzat 3.000.000.-Ft értékben szerzett be eszközöket.
Ezáltal megtörtént az ASP központhoz történő csatlakozáshoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtéséhez és a hatékony működéséhez elengedhetetlen, ASP Korm. rendeletben foglalt minimum kritériumokat teljesítő eszközök és szoftverek beszerzése üzembe helyezéssel együtt:

– Munkaállomás (PC és szoftver)
– Laptop (eszköz és szoftver)
– Monitor
– Kártyaolvasó
– Nyomtató
– NTG csatlakozáshoz szükséges, hivatal oldali hálózati eszközök (rack szekrény, szünetmentes tápegység, switch)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek