2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Feketekassza-ügy: Kriza hivatali e-mail címéről leveleztek Lakatossal

Kriza Ákos a miskolci feketekassza-ügy kapcsán arról beszélt múlt heti rendkívüli sajtótájékoztatóján, hogy nem ismeri a botrányt kirobbantó Lakatos Miklóst, és sem ő, sem az önkormányzat nem állt jogviszonyban a nyíregyházi vállalkozóval.
Azóta olyan levelek jutottak a Jobbik birtokába, amelyeket a polgármester hivatali e-mail címéről küldtek Lakatosnak. Az egyik levélben Kriza titkárságvezetője a Lakatossal való együttműködésről ír, egy másikban pedig Lakatos feleségének munkavállalási papírjait, angliai repülőjegyek másolatait és Lakatos embereinek az adatait kérik a nyíregyházi vállalkozótól.

Vajon hihető, hogy Kriza Ákos nem tudja, hogy hivatali e-mail címéről kinek, milyen leveleket küldenek el, és így nem ismeri Lakatos Miklóst? Hihető, hogy az önkormányzatnak semmilyen hivatalos kapcsolata nem volt Lakatossal?

A Jobbik magyarázatot vár: miért küldenek az önkormányzat első emberének hivatali e-mail címéről Lakatosnak olyan leveleket, amelyekben – ezek szerint nem hivatalos – együttműködésről írnak, illetve szokványosnak nem mondható információkat kérnek a vállalkozótól? A miskolciak tudni szeretnék: milyen együttműködés volt a városvezetés és a fideszes önkormányzatot feketekasszával, táskából elszámolás nélkül osztogatott milliókkal vádló Lakatos Miklós között? A rendőrségtől továbbra is választ várnak: van-e a miskolci Fidesznek feketekasszája?

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…