2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Fájdalmas meglepetést időzített karácsonyra az előző holdingvezetés

​A Miskolc Holding Zrt. korábbi vezetőinek döntéseként a MIVÍZ Kft. még nyáron értékesítette a cég éven túli kintlévőségeit egy harmadik fél felé. Ezen megállapodás értelmében egy budapesti ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött ki az ügyfelek részére a napokban. Ezzel összefüggésben több száz felháborodott MIVÍZ-es fogyasztó panasza jutott el a Miskolci Önkormányzathoz és önkormányzati képviselőkhöz a mai napon.

A Miskolc Holding Zrt. jelenlegi vezetése a szolgáltató cég igazgatójától azonnali tájékoztatást kért. Ez alapján jól látszik, hogy az előző holdingvezetés által hátrahagyott újabb csontváz került elő, amely a miskolciaknak okoz most kellemetlenséget, bosszúságot az ünnepek előtt.

Sajnálatos tény ugyanis, hogy a korábbi rendszerek átalakítása során, néhány esetben hibás adatok kerültek át a nyilvántartásba, és így olyanok is kaptak felszólítást, akik tartozásaikat korábban már rendezték. Arra kérjük a tisztelt fogyasztókat, akik a kézhez vett felszólítás kapcsán eltérést tapasztaltak a saját nyilvántartásukhoz képest, mielőbb jelezzék azt a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatánál az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 06 (46) 519-366 vagy emailben: ugyfelszolgalat@miviz.hu

Ezen túl a Miskolc Holding vezetése utasította a MIVÍZ illetékeseit arra, hogy minden egyes észrevételt egyenként és alaposan vizsgáljanak meg, a bejelentőket a lehető leghamarabb tájékoztassák a vizsgálat eredményéről. Valamint azt is kikötötték, a bejelentett ügyekben minden jogi eljárás szüneteljen a vizsgálat idejéig. Az okozott kellemetlenségért ezúton is szíves elnézésüket kérjük.

 

Miskolc Holding Zrt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…