2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Fájdalmas meglepetést időzített karácsonyra az előző holdingvezetés

​A Miskolc Holding Zrt. korábbi vezetőinek döntéseként a MIVÍZ Kft. még nyáron értékesítette a cég éven túli kintlévőségeit egy harmadik fél felé. Ezen megállapodás értelmében egy budapesti ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött ki az ügyfelek részére a napokban. Ezzel összefüggésben több száz felháborodott MIVÍZ-es fogyasztó panasza jutott el a Miskolci Önkormányzathoz és önkormányzati képviselőkhöz a mai napon.

A Miskolc Holding Zrt. jelenlegi vezetése a szolgáltató cég igazgatójától azonnali tájékoztatást kért. Ez alapján jól látszik, hogy az előző holdingvezetés által hátrahagyott újabb csontváz került elő, amely a miskolciaknak okoz most kellemetlenséget, bosszúságot az ünnepek előtt.

Sajnálatos tény ugyanis, hogy a korábbi rendszerek átalakítása során, néhány esetben hibás adatok kerültek át a nyilvántartásba, és így olyanok is kaptak felszólítást, akik tartozásaikat korábban már rendezték. Arra kérjük a tisztelt fogyasztókat, akik a kézhez vett felszólítás kapcsán eltérést tapasztaltak a saját nyilvántartásukhoz képest, mielőbb jelezzék azt a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatánál az alábbi elérhetőségeken: Telefon: 06 (46) 519-366 vagy emailben: ugyfelszolgalat@miviz.hu

Ezen túl a Miskolc Holding vezetése utasította a MIVÍZ illetékeseit arra, hogy minden egyes észrevételt egyenként és alaposan vizsgáljanak meg, a bejelentőket a lehető leghamarabb tájékoztassák a vizsgálat eredményéről. Valamint azt is kikötötték, a bejelentett ügyekben minden jogi eljárás szüneteljen a vizsgálat idejéig. Az okozott kellemetlenségért ezúton is szíves elnézésüket kérjük.

 

Miskolc Holding Zrt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum