2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Engedély nélküli Szinva-híd – A balesetveszélyes állapot megszüntetését kérte az önkormányzat

Engedély nélküli Szinva-híd – A balesetveszélyes állapot megszüntetését kérte az önkormányzat

Levélben szólította fel az építkezés miatt kialakult balesetveszélyes helyzet felszámolására a Szinva terasznál, a patak felett tulajdonosi engedély nélkül kialakított, félkész híd építtetőjét Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 

Az önkormányzat még múlt hét kedden leállíttatta az építési munkákat, mivel annak a szórakozóhelynek, amely az építkezést megrendelte, a munkálatok megkezdése előtt több engedélyre, köztük a Szinva patak tulajdonosaként a miskolci önkormányzat tulajdonosi hozzájárulására is szüksége lett volna, ám ilyet nem adott ki a polgármesteri hivatal.

 

Az önkormányzat mostani levelében bekérte az építtetőtől azokat a dokumentumokat is, amelyek birtokában megkezdték az építkezést. Valamint felszólította az érintett szórakozóhely tulajdonosát, hogy az engedély nélküli építkezés miatt kialakult balesetveszélyes állapotokat minél előbb szüntesse meg.

 

A terület a belvárosban található, ahol – főleg hétvégenként – több ezer fiatal szórakozik, így az ő védelmük érdekében is sürgető a balesetveszélyes állapotok felszámolása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek