2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Éjszakai vágányzár a teljes villamosvonalon

Augusztus 18-án, csütörtök estétől, augusztus 19-én, péntek hajnalig karbantartás miatt éjszaka vágányzár lesz a teljes villamosvonalon, emiatt az utolsó, teljes villamospályán közlekedő 1-es villamos a Tiszai pályaudvarról 22:05-kor, Felső-Majláthról 22:35-kor indul. A vágányzár a 2-es villamos közlekedését is érinti, az utolsó szerelvény a Tiszai pályaudvarról 21:12-kor, a Vasgyárból 21:37-kor indul, ezt követően az Újgyőri főtérről induló autóbuszokat lehet igénybe venni a Vasgyár felé, illetve a Vasgyárból az Újgyőri főtér felé. Ezeken a járatokon érvényes a villamosbérlet.

Éjszaka villamospótló autóbuszok közlekednek másnap hajnalig a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között. Az első, teljes pályaszakaszon közlekedő 1-es villamos pénteken a Tiszai pályaudvarról 03:37-kor, Felső-Majláthról 04:15-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:

a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni,
a Selyemrét és az Újgyőri piac között a villamosmegállókban áll meg,
a Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth villamosmegálló helyett az 1-es autóbusz megállóhelyein áll meg,
a Bölcs utcai villamosmegállóban nem áll meg, helyette az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyén lehet igénybe venni,
a DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállónál a villamosmegállóval párhuzamos, út mellett kialakított villamospótló-autóbusz megállóhelyen áll meg,
Felső-Majláthon az 54-es autóbusz leszállóhelyén áll meg és a kettes kocsiállásról indul.

A Szinvapark/Centrum megállóhelynél 22-24 óra között a az éjszakai munkavégzés idején keletkező zajhatások miatt a környéken élők megértését és türelmét kérjük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

1úton nemzetközi zarándoknap a békéért augusztus 13. A Máriaút sok-sok szakaszán egy napos gyalogos zarándoklás indul a békéért augusztus 13-án. Te…