2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF

Egy kisebb településnyi embert segített munkához a miskolci foglalkoztatási paktum

Sikeres Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja, amely közel száz miskolci cég és szervezet állásajánlatainak a feltérképezésével segíti az álláskeresőket a minél vonzóbb miskolci karrierlehetőségek megtalálásában. Az eredményességet jól mutatja, hogy a Paktumiroda nyilvántartásában jelenleg több, mint ezer munkahelyből válogathatnak az érdeklődők, s hogy az elmúlt másfél év alatt már 600 feletti azoknak a munkavállalóknak a száma, akiknek az elhelyezkedésében a Paktumiroda vállalt aktív szerepet.

 

A program sikeréhez az is hozzájárul, hogy a Paktumiroda nem egy egyszerű munkaerő közvetítő, hiszen azon túl, hogy feltérképezi a vállalatok munkaerő igényét, valamennyi álláskeresőt személyre szabott tanácsadással, egyéni mentorálással is vár. Az iroda munkatársai segítenek többek között az önéletrajzírásban, álláskeresési technikákat osztanak meg, sőt az állásinterjúra is felkészítenek. Ha valakit nem a nagyvállalatok világa vonz, azoknak is érdemes a Paktumirodát felkeresni, hiszen az egyéni vállalkozás elindításában is segítséget kaphatnak az érdeklődők. Az elmúlt másfél évben már közel félszázan voltak azok, akiket a vállalkozóvá válás érdekében vontak programba.

A megfelelően képzett és motivált munkaerő folyamatos toborzása és kiközvetítése nagyban elősegíti, hogy a térségben működő vállalkozások megfelelő kompetenciákkal és képzettséggel rendelkező munkaerőhöz jussanak, növelve ezzel a gazdaság versenyképességét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalon keresztül pedig a munkáltatók foglalkoztatást bővítő támogatásban részesülhetnek.

 

Ha valaki bővebb információt szeretne kapni a Paktumiroda által nyilvántartott álláslehetőségekről, keresse fel az ügyfélszolgálatot a 3530 Miskolc, Széchenyi István u. 60. szám alatt, kérjen tájékoztatást a +36 46 516 455 vagy +36 46 516 456-os telefonszámok egyikén, vagy a tanacsadas@miskolcholding.hu e-mail címen.

Friss információkért érdemes követni a Paktumiroda Facebook oldalát: https://www.facebook.com/miskolcatehelyed.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum