2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Csütörtökön ismét megnyílik az Aradi sétány a gyalogosok számára

A Miskolctapolcai Strandfürdő I-es és II-es ütemét összekötő híd építési munkálatai tovább folynak majd, ám a kivitelező egy biztonságos „közlekedő-folyosót” épít, így a gyalogos forgalom csütörtöktől ismét zavartalan lehet az Aradi sétányon

 Tavaly novemberben lakossági fórum keretében tájékoztatta a környéken élőket a városvezetés a Miskolctapolcai Strandfürdő  II-es ütemének kivitelezéséhez kapcsolódó közlekedési változásokról.

Mint ismert, az új beruházás munkálatai 2019. év elején megkezdődtek, ennek fontos része volt az új és a meglévő létesítmény fizikai összekötése. A városvezetés kérte a kivitelezőtől, hogy ameddig csak lehet, ne zárja le a környéken élők egyik fontos gyalogos útvonalát, az Aradi sétányt, ám novemberben nem lehetett tovább halasztani ezt. 2019. decemberétől a híd építési munkálatai miatt elkerülhetetlenné vált a sétány lezárása.

A lakosság felé mind a városvezetés, mind a kivitelező azt az ígéretet tette,  hogy a szerkezetépítési munkálatokat követően, amint lehetőség lesz rá, azonnal visszaáll a gyalogos közlekedés.

A lakossági fórumon ezért a kivitelező arról tájékoztatott, legkésőbb 2020. áprilisára az átjárhatóságot a megfelelő élet- és balesetvédelem mellett biztosítani fogja.

A kivitelezési munkálatok jó ütemben haladnak, így a biztonságos gyalogos forgalomhoz szükséges helyreállítási munkálatok, illetve a gyalogosokat védő szerkezet az Aradi sétányon 2020. március 26.-ára elkészül, tehát ezen nap 18 órájától az átjárás ismét biztosított lesz.

Gépjárművekkel az áthaladás továbbra sem lehetséges.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum