2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 366 HUF
1 GBP 429 HUF

Burkolt lopás

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 50 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított egy miskolci áruházból 2020. április 25-én 13 óra után élelmiszereket, ruhaneműket, valamint szeszes italokat tulajdonított el több mint negyvenezer forint értékben. A tolvaj a termékeken elhelyezett áruvédelmi eszközt egy fogóval eltávolította, majd azokat alufóliával bélelt tasakokba rejtette. A férfi az egyik lopásjelzőt elfelejtette levenni az áruról, így az bejelzett a pénztártól való távozása során. Az áruház biztonsági szolgálata időközben észlelte a lopást, és értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum