2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Botrányos miskolci közgyűlés

„Aki nem bír az agressziójával, mondjon le! Éppen itt az ideje”

Rendkívüli sajtótájékoztatóra szólt Földesi Norbert frakcióvezető, Dr. Tompa Sándor és Varga Gergő önkormányzati képviselők meghívója ma 10 óra 42 perckor, a miskolci Városházára,amelynek témája meglehetősen meglepő volt: Agresszív fideszesek a miskolci közgyűlésen!

A videó-felvételen elmondják, hogy mi történt ma reggel a közgyűlésen, amelyen a képviselők több mint 20 napirendet tárgyaltak.

Az MSZP frakció sajtótájékoztatójára  Kiss János, a Fidesz frakcióvezetője reagált: ami ma itt történt, az a magyar politikai kultúra, a miskolci politikai hagyományok, a miskolci polgárok megcsúfolása volt a miskolci Gyurcsány-koalíció részéről.  Mindez beleillik abba az országos politikai válságba, amelyben a Gyurcsány-koalíció a napokban bekerült, az MSZP volt elnökhelyettesének botrányos banki pénzügyei miatt.
– Ez az eset figyelemelterelés.  Igyekeznek elterelni a miskolci lakosok figyelmét arról a válságról, ami a berkeikben zajlik. Releváns, érdemi mondanivalója a Gyurcsány-koalíciónak sincs, mint ahogy az MSZP-nek sincs.Az MSZP-s,  képviselők megpróbálják ellehetetleníteni a közgyűlés munkáját, holott  nagyon fontos dolgokat kell ma megtárgyalnunk, például a DVTK stadionfejlesztést, vagy a fészekrakó problémát.
Az aktivistával kapcsolatos kérdésre pedig a következőt válaszolta: az MSZP olyan fizikai felfordulást csinált az ülésteremben, hogy az esetet nem is látta. – A videó jelenetet sem láttam. Ha történt valami, és felvétel van, akkor majd megnézzük.”

 

A fotó arról a videóról készült, amely miatt kitört a botrány.

Orosz B.Erika

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek