2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Bemutatkoznak a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. új vezetői

2019. december 1-től új vezetők koordinálják a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. média felületeit (Miskolc Televízió, Miskolci Napló, minap.hu). A MIKOM új ügyvezetője Varga Zoltán, aki mintegy 25 éve dolgozik kommunikációs területen. A Miskolc Televízió új főszerkesztője Ficsór-Kis Alicia, aki korábban 12 évig dolgozott már a Miskolc Televíziónál szerkesztőként. A Miskolci Napló újság és a minap.hu hírportál főszerkesztője Horváth Szabolcs, aki 30 éves médiában töltött pályafutást tud magáénak.

A városháza közleményben mutatja be a három új vezető szakmai múltját:  

Varga Zoltán, ügyvezető igazgató MIKOM Nonprofit Kft.

45 éves, 3 gyerekes családapa. Csaknem 25 éve dolgozik kommunikációs területen. Újságíróként dolgozott az Észak-Magyarországnál, a Déli Hírlapnál és az OrszágHatár Magazinnál, majd a Magyar Hírlap regionális vezetője lett. Több mint 10 évig dolgozott az RTL Klub hírigazgatóságán szerkesztőként, majd bűnügyi rovatvezetőként. Ez idő alatt a Független Hírügynökségen keresztül szállított riportokat az Echo TV-nek, a Hír TV-nek és az ATV-nek is. Kilenc éve a Vám- és Pénzügyőrség, majd – az integrációt követően – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kommunikációs vezetője lett. Több országos- és nemzetközi reklámkampányt vezényelt le. Munkáját több alkalommal is elismerték. Volt Év Újságírója, Év Riportere és Év Szóvivője is. 2016-ban és 2018-ban televíziós munkájáért Olaszországban, Milánóban kapott nemzetközi elismerést.

Ficsór-Kis Alicia
, főszerkesztő Miskolc TV

Miskolcon született és azóta is itt él, két gyermek édesanyja. Diplomáját 2004-ben a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte elektronikus sajtó és PR szakirányon. Már az egyetemi évek alatt szerkesztőként dolgozott a Miskolc Televíziónál. Az itt eltöltött 12 év alatt minden területen gyakorlatot szerzett. Rendszeresen vezetett élő műsorokat, szerkesztője volt a híradónak és más tematikus magazinműsoroknak. Több országos csatornának (MTV, ATV, Echo Tv) bedolgozott. Később az RTL Híradó riportere volt, az elmúlt két évben az Európa Rádió szerkesztő-műsorvezetője. Jelenleg is tanul, az egri Eszterházy Károly Egyetem logopédia szakán.

Horváth Szabolcs, főszerkesztő minap.hu és Miskolci Napló

30 éve dolgozik a sajtóhoz kapcsolódó munkakörökben. Közel húsz évet töltött újságíróként és szerkesztőként a Déli Hírlap, majd az Észak-Magyarország szerkesztőségében. Munka mellett szerzett diplomát a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán igazságügyi igazgatási szakon. Az újságírói munka után átállt a „másik oldalra”, és az elmúlt tíz évben cégeknél, intézményeknél látott el sajtóreferensi feladatokat, legutóbb a Herman Ottó Múzeumban. Innen érkezik a Miskolci Napló hetilap és minap.hu hírportál főszerkesztői posztjára.​

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum