2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Áprilistól tavaszi menetrend az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdei vasútjain

Áprilistól életbe lépett a tavaszi menetrend az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasútján. Ez több vonatpárt jelent a téli menetrendhez  képest és már hétköznap is közlekednek menetrend szerinti járatok.

Az első járat minden nap 9.00 órakor indul Miskolcról, a Dorottya utcai állomásról. Azt követően hétköznap 11.30-kor, 14.00-kor és – április 13-tól – 16.30-kor közlekednek a menetrendi járatok Garadnára. A hétvégéken és az ünnepnapokon 9.00 órától 75 percenként követik egymást a szerelvények. A tavaszi menetrend április 28-ig, a nyári menetrendi időszak kezdetéig lesz érvényben, ami majd további bővülést jelent az erdei vasút menetrendi járatainak kínálatában.
Az ÉSZAKERDŐ Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútján idén a megszokottnál két héttel korábban, már április első hétvégéjén elindultak a járatok. Április 9-ig, szombatonként 10:00 és 14:00 órakor lehet Pálházáról Rostallóra utazni, vasárnaponként pedig a délelőtti járatpár közlekedik. A „megszokott” menetrend április 15-én lép életbe. Onnantól naponta 8.30-kor, 12.00-kor és 15.30-kor indulnak majd a vonatok egészen október végéig.  
Mindkét erdei vasút részletes menetrendje megtalálható a www.eszakerdo.hu, a www.laev.hu és a www.kisvasut.hu internetes oldalakon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum