2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

A taxisokat is kedvezménnyel segíti Miskolc város

Komoly kedvezménnyel segít a város a koronavírus-járvány miatt utasszám-csökkenéssel szembesülő miskolci taxisoknak. Miskolc város vezetése lehetőségeihez és jogköreihez mérten eddig is megtett mindent, és a jövőben is megtesz mindent annak érdekében, hogy segítsen átvészelni ezt a nehéz időszakot a miskolci vállalkozásoknak. Ezért Miskolc MJV Önkormányzata már a járvány első hullámában felére csökkentette az önkormányzati ingatlanban működő, a járvány miatt nehéz helyzetbe került vállalkozások bérleti díját, majd a teraszt is üzemeltető vendéglátósok közterülethasználati díját csökkentette nullára.

Veres Pál polgármester most arról döntött, hogy a pandémia okozta nehézségekre tekintettel elengedik a városban dolgozó taxisok által fizetendő drosztdíjat is. Akárcsak a vendéglátósoknak nyújtott legújabb kedvezmény, ez a könnyítés is visszamenőlegesen érvényes, 2021 január 1-től egészen 2021. december 31-ig. Azoknak a taxisoknak, akik már befizették a drosztdíjat, az önkormányzat visszatéríti a teljes befizetett összeget.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum