2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A szociális munkásokat köszöntötték Kazincbarcikán

Kazincbarcika – Takácsné Haszon Jolán kapta a „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért” elnevezésű kitüntető díjat, mely a legmagasabb rangú elismerés, amit a szociális ágazatban dolgozó szakember kaphat a városban. Mellette öten Polgármesteri Elismerő Oklevelet, tizenhárman pedig igazgatói dicséretet vettek át a pénteki ünnepségen.

 

A városban 2004 óta hagyomány, hogy a szociális ellátás területén dolgozókat egy gála műsor keretében köszöntik, így szeretné megbecsülését és tiszteletét kifejezni a város- és intézményvezetés. Az idei rendezvényre pénteken késő délután került sor, melyen Szitka Péter polgármester mondott ünnepi beszédet. Bensőséges hangulatú köszöntőjében elismerését fejezte ki a bölcsődei, hajléktalan-ellátás és idősgondozás területén tevékenykedőknek, továbbá mindazoknak, akik ehhez a nagyon szép, de roppant nehéz szakterületekhez egyéb segítőként, aktívaként kapcsolódnak.

 

Ez több mint munka…

Az ünnepségen Csősz Béláné, a Szociális Szolgáltató Központ vezetője kiemelkedő munkájukért 13 kollégájának adott át igazgatói dicséretet.

A városi ünnepségen Polgármesteri Elismerő Okleveleket is átadtak az arra érdemeseknek. Szitka Péter polgármester 2011-ben a következőket díjazta:

Andrássy Zoltánné, a II. Számú Bölcsőde csoportvezető kisgyermeknevelője; Juhász Andrásné, az I. Számú Bölcsőde kisgyermeknevelője; Kresztyankóné Hevesi Erzsébet, a Családsegítő Szolgálat adósságkezelési tanácsadója; Tóth Lászlóné, az I. Számú Idősek Otthona szociális gondozója és Zsilinszki Jánosné,

az étkeztetés szociális segítője.

 

 

„Boldog vagyok, hogy az én munkatársam…”

Kazincbarcika Város Önkormányzata 2009 decemberében alapította meg a „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért” kitüntető díjat, mely minden esztendőben annak a személynek adományozható, aki a szociális ellátás területén több éve kiemelkedő színvonalú munkát végez. Idén ezt Takácsné Haszon Jolán, intézményi egységvezető vehette át Szitka Péter polgármestertől.

A díjátadást követően az egyik kereskedelmi csatornán futó sorozat közkedvelt színésze Tihanyi Tóth Csaba és felesége, Bognár Rita adott zenés, szórakoztató műsort a jókedvű közönségnek, így idén sem maradt el a tánc és a sok taps.

A rendezvényt követően Csősz Béláné, a Szociális Szolgáltató Központ igazgatója külön is gratulált a kitüntetetteknek, majd megható köszönetet tolmácsolt összes kollégájának. Mint mondta: rendkívül büszke erre a csapatra, és külön öröm számára, hogy a legrangosabb szakmai elismerést Takácsné Haszon Jolán kapta. Egy olyan kolléga, aki ezt a mindennapokban ezerszer is megszolgálja és nagyon boldog azért, hogy ez a nagyszerű szakember az ő munkatársa.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek