2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

A nyomortelepek felszámolása folytatódik

Miskolcon, a legutóbbi önkormányzati választások előtt meghirdetett nyomortelep felszámolási program nagy lépésekkel haladt előre az évek során. Településünkön jó néhány közegészségügyi, közbiztonságbéli és gyermek egészségügyi szempontból tarthatatlan állapotú szegregátumot megszüntettünk már, az Álmos utcától, a Béke szállóig – hangsúlyozta Hubay György, az önkormányzat Rendészeti Bizottságának elnöke hétfői sajtótájékoztatóján.

Felszámoltuk ezeket a telepeket annak ellenére, hogy sokan támadtak bennünket a város határain túlról és a város határain belülről is – szögezte le Hubay György az önkormányzat Rendészeti Bizottságának elnöke.

Legutóbb, a már nagyobb részt a megszüntetés sorsára jutott Számozott utcák ürügyén ítélték feleslegesnek a telepfelszámolásokat. A nem is olyan régen még cigányellenesnek mutatkozó Jobbik szóvivője, Jakab Péter, a közgyűlésben egyenesen arra jutott, hogy szerinte nem felszámolni kellene a nyomortelepeket, hanem a rendet kellene „odavinni”!

A magam és a FIDESZ-es városvezetés nevében jelentem ki: elhatárolódunk a Jobbik hazug és zavaros véleményétől!

A miskolci nyomortelepek felszámolása akár tetszik a Jobbiknak és Jakab Péter szóvivőnek, akár nem, folytatódni fog- zárta a sajtótájékoztatót Hubay György.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek