2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

A nyári szezonban több parkolóhely lesz Miskolctapolcán

Miskolctapolcán a nyári szezonban a városi parkolók megtelnek, ezért most egy, a szünetben üres általános iskola udvarán is lehet parkolni június 25-étől.
A Miskolctapolca Barlangfürdőhöz közeli általános iskola udvara nyáron üresen áll. Az egyeztetések eredményeként június 25-étől megnyílik, és sárga zónás, kiemelt turisztikai övezetben lévő parkolóként üzemel a Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Miskolctapolcai Tagiskolájának belső udvara.

Az iskola udvarára a Bay Zoltán téri nagyparkoló irányából lehet behajtani, a pakolójegy-kiadó automata az iskola udvarától 20 méterre található, amely fémpénz mellett papírpénzt is elfogad, de mobilparkolással is lehet fizetni az új parkolóhelyen. Ezzel és a parkolási renddel kapcsolatos tájékoztató a jegykiadó automatákon, valamint a kihelyezett, parkolási zónát jelző táblán olvasható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…