2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A Magyar Vöröskereszt Kampányzárója

Évente több száz kitelepüléses véradást szervez a megye településein a Magyar Vöröskereszt. Csak Miskolcon mintegy 250-et. Ezáltal lehetőséget teremtünk a segítségnyújtás megélésére a rendezvényeken, munkahelyeken, iskolákban és kistelepüléseken – azaz szinte „házhoz megyünk” – az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen. Emellett a rendszeres véradókat folyamatosan emlékeztetjük és hívjuk az intézményi véradásra: az OVSZ Miskolci Területi Vérellátó Központjában a hét minden napján leveszik a vért a donoroktól.

Ez utóbbi a lehetőségre a február 1. és március 31. között zajló kampányával hívta fel az új véradók figyelmét a Magyar Vöröskereszt BAZ Megyei Szervezete.

A Miskolci Naplóval együtt kéthetente érkezett a megyeszékhely valamennyi postaládájába az a szórólap, amely egyrészt a miskolci kitelepüléses véradások helyszínéről és időpontjáról tájékoztatott, másrészt a Vérellátó Központ felkeresésére ösztönzött nyereményjáték formájában. A játékszelvényeket kitöltő véradók között a Magyar Vöröskereszt 7 tárgyjutalmat sorsol ki április 4-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek