2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

A jövő reménységeit köszöntötték a Megyeházán

A most véget érő tanév során az Oktatási Hivatal Miskolci Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett tanulmányi versenyeken jól szerepelt diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték kedden délután a Megyeházán. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke beszédében a jövő reménységeinek nevezte a fiatalokat, akik felnőttként remélhetően hasznos tagjává válnak a társadalomnak.

Év végi hangulatban, jó kedvűen érkeztek a diákok és a tanárok, akik csaknem teljesen megtöltötték a Megyeháza dísztermét. Jó volt látni, hogy ennyi tehetséges és eredményes fiatallal rendelkezik Borsod-Abaúj-Zemplén megye.


Török Dezső
köszöntőjében kiemelte, hogy az olimpiához hasonlóan a tanulmányi versenyek esetében is már a részvétel is nagy dolog, hiszen a diák szabadidejét áldozza arra, hogy felkészüljön a megmérettetésre. Plusz információkra, tudásra tesz szert, amely mindenféleképpen megtérül későbbi tanulmányai során. Aki pedig jól szerepel, az visszajelzést kap arról, hogy jó úton jár. Örömmel nyugtázta, hogy milyen sok tehetséggel rendelkezik megyénk, akikre alapozni lehet majd a jövőt, mert a fejlődéshez kiművelt emberfőkre van szükség.

A köszöntőt követően Ragályiné Hajdú Zsuzsanna társaságában Török Dezső ajándékokat, virágokat adott át a díjazott diákoknak és felkészítő tanáraiknak. A rendezvény fényét kulturális összeállítás is színesítette, volt benne komoly zene, könnyű zene és szavalat is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum