2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

A HELL ultramodern szervizkomplexumot és egyedülálló töltőállomást nyitott Szikszón

A HELL cégcsoport legújabb, 2,5 milliárd összértékű beruházását, a szikszói ANGEL STATION – ANGEL PETROL-t Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott és Füzesséri József, Szikszó város polgármestere avatta fel 2017. március 31-én ünnepélyes keretek között.

Az Angel Station révén a térség egy újabb értéknövelő beruházással gazdagodik, hisz egyedülálló technológiával felszerelt személyautó-, kamion- és buszszervizközpont, valamint Magyarország legkomplexebb benzinkútja nyílt meg Szikszó határában, a 3-as számú főút mellett. Azon túl, hogy az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható, itt dolgoznak az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legújabb és legszélesebb palettájával. A szerviz továbbá IVECO márkaszervizként a gyár által kiadott legújabb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el a Aquaram Stargate SHP fényezéskímélő érintésmentes mosás.
„Az átadásra kerülő újabb beruházásunkkal szeretnénk hozzájárulni a térség további fejlődéséhez. Minden esetben a legmagasabb minőségre törekszünk, így az európai színvonalat teljes mértékben elérő prémium berendezéseknek. Az egyedülállóság természetesen a töltőállomás kialakításánál is fontos szerepet játszott, így hoztuk létre az ország lekomplexebb benzinkútját. Különleges figyelmet fordítottunk, arra, hogy a betérő vendégek a pihenőidőjüket a lehető legmagasabb igények szerint kialakított környezetben töltsék, legyenek akár gyermekek vagy rendszeresen visszatérő kamionsofőrök.” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL cégcsoport PR igazgatója.
Az Angel Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigeten egy időben nyolc gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni. A 300 m2-es, friss, helyben készülő ételeket is kínáló Angel Shop és Étterem mellett a gyermekeknek játszótér valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget is biztosító kamionparkoló is megtalálható itt.
A nyitás alkalmából a létesítmény egész hétvégén koncerttel, nyereményjátékokkal, IVECO és BMW bemutatóval, családi- és gyerekprogramokkal vár minden érdeklődőt! Az Angel Station ad otthont az idei Miskolc Rallye verseny ’parc ferme’-jének és célkapujának, így az autósportok szerelmesei szombaton és vasárnap testközelből tekinthetik meg a rali indulóinak versenyautóit, sőt a HELL Kart gokart akadálypályán vagy akár egy szimulátorba beülve is átélhetik a versenyzés élményét.
Az adrenalin sokkra éhezőkre is gondoltunk és minden órában kisorsolunk egy-egy szerencsést, aki beülhet a HELL Racing Team Drift pilótája, György Szilveszter mellé a HELL Camaroba és együtt vehetik be a kanyarokat az Angel Station és a HELL gyár közötti körforgalomban. Szombaton szép idő esetén pedig az egész rendezvény egy hőlégballonból is megtekinthető!

Program:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum