2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

A HELL ultramodern szervizkomplexumot és egyedülálló töltőállomást nyitott Szikszón

A HELL cégcsoport legújabb, 2,5 milliárd összértékű beruházását, a szikszói ANGEL STATION – ANGEL PETROL-t Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott és Füzesséri József, Szikszó város polgármestere avatta fel 2017. március 31-én ünnepélyes keretek között.

Az Angel Station révén a térség egy újabb értéknövelő beruházással gazdagodik, hisz egyedülálló technológiával felszerelt személyautó-, kamion- és buszszervizközpont, valamint Magyarország legkomplexebb benzinkútja nyílt meg Szikszó határában, a 3-as számú főút mellett. Azon túl, hogy az Angel Station szervizben minden járművel kapcsolatos szolgáltatás egy helyen megtalálható, itt dolgoznak az országban elsőként a Hunter technikai eszközök legújabb és legszélesebb palettájával. A szerviz továbbá IVECO márkaszervizként a gyár által kiadott legújabb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel is rendelkezik, valamint Magyarországon egyedül itt érhető el a Aquaram Stargate SHP fényezéskímélő érintésmentes mosás.
„Az átadásra kerülő újabb beruházásunkkal szeretnénk hozzájárulni a térség további fejlődéséhez. Minden esetben a legmagasabb minőségre törekszünk, így az európai színvonalat teljes mértékben elérő prémium berendezéseknek. Az egyedülállóság természetesen a töltőállomás kialakításánál is fontos szerepet játszott, így hoztuk létre az ország lekomplexebb benzinkútját. Különleges figyelmet fordítottunk, arra, hogy a betérő vendégek a pihenőidőjüket a lehető legmagasabb igények szerint kialakított környezetben töltsék, legyenek akár gyermekek vagy rendszeresen visszatérő kamionsofőrök.” – nyilatkozta Tóth Eszter Anna, a HELL cégcsoport PR igazgatója.
Az Angel Petrol benzinkút több, mint egy átlagos töltőállomás. A kamiontankoló álláson egyszerre öt, míg személyautók számára kialakított szigeten egy időben nyolc gépjármű tud osztrák minőségű üzemanyagokból tankolni. A 300 m2-es, friss, helyben készülő ételeket is kínáló Angel Shop és Étterem mellett a gyermekeknek játszótér valamint egy 60 fős, tisztálkodási és mosási lehetőséget is biztosító kamionparkoló is megtalálható itt.
A nyitás alkalmából a létesítmény egész hétvégén koncerttel, nyereményjátékokkal, IVECO és BMW bemutatóval, családi- és gyerekprogramokkal vár minden érdeklődőt! Az Angel Station ad otthont az idei Miskolc Rallye verseny ’parc ferme’-jének és célkapujának, így az autósportok szerelmesei szombaton és vasárnap testközelből tekinthetik meg a rali indulóinak versenyautóit, sőt a HELL Kart gokart akadálypályán vagy akár egy szimulátorba beülve is átélhetik a versenyzés élményét.
Az adrenalin sokkra éhezőkre is gondoltunk és minden órában kisorsolunk egy-egy szerencsést, aki beülhet a HELL Racing Team Drift pilótája, György Szilveszter mellé a HELL Camaroba és együtt vehetik be a kanyarokat az Angel Station és a HELL gyár közötti körforgalomban. Szombaton szép idő esetén pedig az egész rendezvény egy hőlégballonból is megtekinthető!

Program:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…