2021. 07. 29. csütörtök

Márta, Flóra
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

34 044 helyre érkezik 10 000 forinttal a pénzespostás Miskolcon

Akik egy életen keresztül dolgoztak Miskolcon és Miskolcért, azoknak jár a köszönet, jár a megkülönböztetett figyelem a városvezetés részéről –  mint az köztudott, ennek a gondolatnak a jegyében szerveződött meg 2014-ben a Salkaházi Sára program itt nálunk, az országban elsőként és azóta is egyedülálló módon – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Soós Attila a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője.
Az elmúlt esztendőkben a miskolci nyugdíjasok különféle, olykor minden túlzás nélkül mondható, hogy fergeteges sikerű kulturális és közösségépítő összejöveteleken vehettek részt, a Salkaházi Sára programnak köszönhetően. A kínálat folyamatosan fejlődött, színesedett az esztendők során:  az évszakokhoz kötött zenés rendezvények, baráti találkozók, napjainkra színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, kisvonatos kirándulásokkal bővültek. Ma már tulajdonképpen egész esztendőre szóló programsorozatról beszélhetünk a Salkaházi Sára program kapcsán.

Ugyanakkor az sem elhanyagolható tény, hogy ilyenkor, szeptember közepe táján, Miskolc egész területén, minden évben elindulnak a Salkaházi Sára program résztvevőinek otthonaiba a postások a tízezerforintos juttatásokkal.

2014 ősze óta, több, mint 1 milliárd 370 millió forintot kaptak a FIDESZ-KDNP-s városvezetés döntése értelmében a Salkaházi Sára programban résztvevők. Miskolcon, a jövő héttől, egészen pontosan 34044-en várják a pénzespostást – zárta a sajtótájékoztatót Soós Attila a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum