2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

34 044 helyre érkezik 10 000 forinttal a pénzespostás Miskolcon

Akik egy életen keresztül dolgoztak Miskolcon és Miskolcért, azoknak jár a köszönet, jár a megkülönböztetett figyelem a városvezetés részéről –  mint az köztudott, ennek a gondolatnak a jegyében szerveződött meg 2014-ben a Salkaházi Sára program itt nálunk, az országban elsőként és azóta is egyedülálló módon – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Soós Attila a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője.
Az elmúlt esztendőkben a miskolci nyugdíjasok különféle, olykor minden túlzás nélkül mondható, hogy fergeteges sikerű kulturális és közösségépítő összejöveteleken vehettek részt, a Salkaházi Sára programnak köszönhetően. A kínálat folyamatosan fejlődött, színesedett az esztendők során:  az évszakokhoz kötött zenés rendezvények, baráti találkozók, napjainkra színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, kisvonatos kirándulásokkal bővültek. Ma már tulajdonképpen egész esztendőre szóló programsorozatról beszélhetünk a Salkaházi Sára program kapcsán.

Ugyanakkor az sem elhanyagolható tény, hogy ilyenkor, szeptember közepe táján, Miskolc egész területén, minden évben elindulnak a Salkaházi Sára program résztvevőinek otthonaiba a postások a tízezerforintos juttatásokkal.

2014 ősze óta, több, mint 1 milliárd 370 millió forintot kaptak a FIDESZ-KDNP-s városvezetés döntése értelmében a Salkaházi Sára programban résztvevők. Miskolcon, a jövő héttől, egészen pontosan 34044-en várják a pénzespostást – zárta a sajtótájékoztatót Soós Attila a FIDESZ képviselőcsoportjának vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…