2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Bőrdzsekis motoros vagány lett Kovács András Péterből

Bőrdzsekis motoros vagány lett Kovács András Péterből

Nyakába vette az országot és izgalmas kalandokat élt át ezen a nyáron

Összeszedte minden bátorságát Kovács András Péter és életében először egy óriási vasparipa nyergébe pattant! A stand-upos ugyanis országjáró körútja során megismerkedett tizenhárom motoros vagánnyal, akik ugyan elsőre kifejezetten marconának tűntek, ám végül hamar maguk közé fogadták őt. De hogyan is keveredett KAP a bőrdzsekisek bandájába? Ezt most ő maga árulja el!

Nyakába vette az országot és ötnapos körútra indult Kovács András Péter. A KAP On the road forgatása során a humorista az Apróbetűs részek című önálló estjét mutatta be a nyár elején Kalocsán, Cegléden, Békéscsabán, Berettyóújfalun és Tiszakécskén, a bemelegítő embere pedig a Magyarország, szereplek! című stand-upos tehetségkutató közönségdíjas nagydumása, Szabó Balázs Máté volt.

Az utazás szinte minden, felejthetetlen pillanatát rögzítette a stáb: az előkészületeket, valamint a turnén átélt kalandokat hat epizódban, szeptember 24-től, péntekenként 20:30-tól a Comedy Central műsorán láthatják a nézők.

„Napi 16 órákat forgattunk, irgalmatlanul elfáradt mindenki, de nagyon családias volt a hangulat és összekovácsoltak minket a közösen megoldandó feladatok. Szabó Balázs Mátéval, aki szereplőként és forgatókönyvíróként is közreműködött, baráti kapcsolat van közöttünk, már-már ilyen apa-fiú szintű. A fellépések során a hallgatóságon látszódott, mennyire örülnek, hogy végre kimozdulhattak és egy légtérben nevethettek, tapsolhattak. Nekem is ez volt az első vidéki nekilódulásom, amit egyébként fél évig szerveztem és ez tartotta bennem a lelket a járvány alatt” – mesélte KAP.

A hazai stand-upos műfaj egyik legnépszerűbb figurája azt is elárulta, hogy az izgalom akkor hágott a tetőfokára, amikor életében először egy nagymotor nyergébe pattant.

„A forgatás során találkoztunk egy komplett motoros bandával, ami nagy élmény volt az egész stáb számára. A tizenhárom harleys ott dübörgött körülöttünk, első ránézésre olyan alakok, hogy a pontos időt nem mernéd megkérdezni tőlük, de közben szelídek voltak, mint a galambok. Életemben először próbáltam ki egy ilyen motort, korábban csak kisebbeket vezettem. Úgy ültem rajta, mint majom a köszörűkövön” – tette hozzá nevetve KAP, aki arra figyelmeztet, hogy bár a produkció egy szórakoztató, vicces dokumentumfilmszerű alkotásnak tűnik, de azt leszámítva, hogy jelentős turisztikai értéke is van, mégsem szabad szinte egy szavát sem elhinni, hiszen a látottak nem feltétlenül tükrözik a valóságot.

 

KAP On the road szeptember 24-től, péntekenként, 20:30-tól a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek