2023. 12. 10. vasárnap

Judit
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A harmadik maszkos támadót is elfogták a rendőrök

A harmadik maszkos támadót is elfogták a rendőrök

Három maszkot viselő támadó kirabolt egy 67 éves férfit Hejőpapiban. Két támadót 24 órán belül azonosították és elfogták a rendőrök. A nyomozás eredményeként a harmadik rabló kezére is bilincs került.

Csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 25 éves és egy 19 éves hejőpapi férfival, és 17 éves fiatalkorú társukkal szemben. A gyanúsítottak 2023. március elsején az éjféli órákban Hejőpapiban betörtek egy 67 éves férfi házába, ahol az őket kérdőre vonó idős, mozgásában korlátozott férfit, megütötték, azért, hogy elhallgattassák. A maszkot viselő támadók értékek után kutattak, majd a sértett házából több százezer forint készpénzt, egy televíziót, szerszámokat, fúrógépet vittek el.

A bejelentést követően a nyomozók, a helyi körzeti megbízottak támogatásával mintegy 24 órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit és 17 éves társát, akiket a hatóság őrizetbe vett. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottal szemben előterjesztést tett letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

A további nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították a harmadik támadót is, akit 2023. március 7-én fogtak el a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak közreműködésével. Az őrizetbe vett 19 éves férfival szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Az elrabolt értékeket az eljárás eredményként a rendőrök megtalálták és lefoglalták, amelyeket visszaadtak a sértettnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek