2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • 150. jubileumi nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

150. jubileumi nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A nyílt napon a látogatók találkozhatnak a Miskolci Nemzeti Színház színművészével, Seres Ildikóval is.

 

A Városgazda üzemeltetésében lévő Miskolci Állategészségügyi Telep immár 150. alkalommal tartja meg nyílt napját október 30-án, szombaton 10:00 és 14:00 óra között a Fonoda u. 16. szám alatt.

 

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő Állategészségügyi Telep 2015. március 14-e óta tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők a bent lévő kutyákkal és macskákkal ismerkedhetnek, elvihetik őket sétálni, és örökbe is fogadhatják azt a kutyát vagy macskát, amelyik megtetszik. 2021. október 30-án, szombaton 150. alkalommal várják nyitott kapukkal az érdeklődőket a Miskolci Állategészségügyi Telepen.

 

Minden nyílt nap alkalmával nagyon sokat fejlődnek a látogatói szeretettől az állatok, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás, a séta, az emberekkel való közös időtöltés. A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A Telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet. A korábbi nyílt napokon sok esetben követte az együtt töltött időt örökbefogadás.

 

A Telep munkatársai szeretnének köszönetet mondani minden segítségért, amelyet az elmúlt közel 6 és fél évben az ott lévő állatok kaptak a látogatóktól. Külön köszönik azoknak a gazdáknak és állatvédő szervezeteknek, akik az elmúlt 149 nyílt nap és 6 és fél év során több ezer állatot örökbe fogadtak.

 

A Telep dolgozói jelenleg 61 kutyáról és 15 macskáról gondoskodnak. Ha valaki úgy érzi, felelősségteljes gazdája tud lenni valamelyik állatnak, akkor a 150. nyílt napon is örökbe fogadhatja kiválasztottját. A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a https://varosgazda.hu/ honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek