2022. 10. 4. kedd

Ferenc
1 EUR 425 HUF
1 GBP 488 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Újra találkozik az élelmiszeripar és -tudomány a MATE Budai Campusán

Újra találkozik az élelmiszeripar és -tudomány a MATE Budai Campusán

2022.február 4-én, pénteken a Magyar Agrár- és Élelmiszertudományi Egyetem Budai Campusának dísztermében újra találkozik az élelmiszeripar az élelmiszer-tudománnyal.

Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet szervezésében megtartott konferencia fő témái idén az innováció, a táplálkozási divatok és allergének, az agrártámogatások, a NÉBIH ellenőrzések tapasztalatai, az élelmiszerhamisítás veszélyei és az új élelmiszerbiztonsági szabályok lesznek. A lassan évtizedes múltra visszatekintő konferenciasorozat hagyományait a COVID járvány sem törheti meg a rendezők, a résztvevők és a támogatók együttes örömére.

 

„Az általunk szervezett konferenciák évek óta teret biztosítanak az ipar és a tudomány találkozására. Igyekszünk mindenki számára érdekes, egyben aktuális témájú előadások megtartására országosan elismert szakembereket felkérni, akik szinte kivétel nélkül el is fogadják a meghívásunkat. A konferenciák résztvevői és előadói között megtalálhatóak egyetemi professzorok, szakemberek az államigazgatásból és az iparból egyaránt” – nyilatkozta a rendezvény egyik főszervezője, Surányi József, a MATE munkatársa.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Mi a pálya Debrecen?”
Kezdetét vette a fiatalok műszaki pályaválasztásának ösztönzését célzó rendezvénysorozat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, valamint a Nemzeti Szakk…

További cikkek