2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Toborzónap

Miskolci Foglalkoztatási Paktum 2022.06.16.

Miskolc Foglalkoztatási Paktum Programja idén tizedik alkalommal rendezte meg toborzónapját a Tudomány és Technika házában. A rendezvényre szép számmal érkeztek az érdeklődők, akik húsz cég és szervezet álláskínálatát ismerhették meg, ezen túlmenően személyre szabott segítséget is kaphattak leendő vállalkozásuk indításával kapcsolatban.

A toborzónap azt a célt szolgálta, hogy a munkaadók és munkavállalók megismerjék egymást, valamint közvetlen kapcsolatba kerüljenek. A személyes beszélgetések során az álláskeresők megtudhattak bővebb információt az adott vállalatról, egymás elvárásairól, igényeiről.

A kitelepült munkáltatók szellemi és fizikai pozícióban keresték leendő munkavállalóikat, korosztálytól függetlenül, de kiemelt területként az operátori, gépkezelői, karbantartói és segédmunkás hirdetések kaptak helyet. A munkaadók elmondták mennyire fontosnak tartják, hogy Miskolcon keressenek munkavállalókat, itt tartva ezzel azt a szakképzett munkaerőt, ami a helyi gazdaságot erősíti.

A Paktumiroda munkatársai segítettek eligazítani az érdeklődőket és feltérképezni a pályázók igényeit, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőségeket. A Toborzónap szervezői kiemelt figyelmet fordítottak azokra is, akik kisgyermekkel érkeztek: külön játszósarok várta a kicsiket, amíg a szülők a cégek kínálatából válogattak. A résztvevők továbbá tájékozódhattak a Miskolci Szakképzési Centrum képzési kínálatáról is.

Kiállító partnerek: Admatis Kft.; Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkaerőpiaci Osztály; Bosko Hidraulika Kft.; Callfactory; GS Yuasa Magyarország Kft.; Hívásfogadó Központ; Joyson Safety Systems Hungary Kft.; MIRELITE MIRSA Zrt.; Miskolc Holding Zrt.; Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény;  Miskolci Szakképzési Centrum; Nestlé Hungária Kft.; Ongropack Kft.; Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.; Robert Bosch Power Tool Kft.; Shinwa Magyarország Precíziós Kft.; Star Plusz Műanyagipari Kft.; TEN PAO Electronics Hungary Kft.; TS Hungária Kft. és a Miskolci Foglalkoztatási Paktum./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek