2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

A Fidesz 16 ezer migránst telepített be!

A miskolci Fidesz is uszít a baloldal ellen, noha a gazdasági bevándorlóknak éppen a Fidesz árusítja ki az országot.

16 ezer migránst telepített be a Fidesz az elmúlt években Magyarországra a letelepedési kötvények árusításával. Az akció legfőbb haszonélvezői azok az offshore-cégek, amelyek eddig 80-100 milliárd forintos haszonra tettek szert az ügyletekkel. Ha ezt a pénzt a miskolci családok között osztanák szét, akkor minden család 1 millió forinttal lehetne gazdagabb. Ehhez képest zúdítják most az emberek nyakába a népszavazási cirkuszt, az álszent kormányzati plakátkampányt. Hazug módon azt a látszatot keltik, mintha MSZP betelepítés-párti lenne, noha minden épeszű ember tudja: az ellenzéki MSZP, ellentétben a kormányzó Fidesszel, nincs abban a helyzetben, hogy bárkit is betelepítsen az országba, Miskolcra. De nem is akar.

Minderről dr. Simon Gábor, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője beszélt csütörtökön Miskolcon.

Elmondta: az Európai Unióban jelenleg nincs kötelező betelepítési kvóta, az MSZP ilyet nem is támogatna. Ha viszont mégis lenne, az kizárólag Orbán Viktor beleegyezésével jöhetne létre. Rámutatott arra is, hogy Miskolc az EU nyolcadik legelmaradottabb régiójában található, gazdasági fejlettség szempontjából több romániai régió is megelőzi. Nincs normális ember, aki éppen itt akarna letelepedni, hiszen az EU más régiói, országai sokkal jobb feltételeket kínálnak egy biztonságos élethez.

Simon szerint a Fidesz az egész népszavazási cirkuszt azért találta ki, hogy elterelje a figyelmet az egészségügy, az oktatás, a foglalkoztatás súlyos problémáiról, arról, hogy a szabad rablásra berendezkedett kormányzásuk miatt magyarok milliói nyomorognak az országban. A Mengyi/Voldemort-ügyet, Mészáros Lőrinc adriai jachtját, az összes fideszes korrupciós ügyet szeretnék elfeledtetni az emberekkel úgy, hogy közpénzből hazug és uszító kampányt folytatnak.

Az MSZP éppen azért azt javasolja az embereknek, hogy ne vegyenek részt a Fidesz aljas játékában, ne menjenek el szavazni október 2-án, a kamu népszavazásnak ugyanis semmiféle jogi kötelezettséggel járó tétje nincs.
forrás:eszon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…