2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Így működik a tehertaxi szolgáltatás

Ma már egyre többen ismerik és ismerik el a tehertaxi szolgáltatást. Ez egy olyan segítségnyújtási forma a költöztető cégektől, ami sokak számára az utolsó lehetőség egyes vagyontárgyaik elszállítására. Épp ezért szeretik olyan sokan, és egyre többen fedezik fel maguknak ezt a lehetőséget.

 

Mi is az a tehertaxi?

 

A normál költöztetéssel ellentétben sok olyan szituáció van, amikor csak egyetlen bútordarabot kell utaztatnunk. Nem véletlen a név sem, hogy tehertaxi. Olyan ez, mintha fognánk a bútorunknak egy taxit. Egy kiváló lehetőség arra, hogy A-ból B-be eljuttassunk egyetlen nagyobb tárgyat.

 

Legyen szó akár bútorokról, mosógépről, mosogatógépről, hűtőszekrényről vagy hasonló nagyobb tárgyakról, ez a szolgáltatás kiváló megoldást jelent számunkra. Amellett, hogy kényelmes, gyors is egyben. Akár órákon belül is igénybe vehető egyes költöztetőknél.

 

Mikor érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást?

 

Még mielőtt egyetlen tárgy mozgatására kihegyezzük az egészet, akár több minden is belefér egy tehertaxiba. Ha például az egyik albérletből költözünk egy másikba, akkor az is tartozhat ide. Lehet, több mindent kell így elvinnünk, de azok (a főleg ruhákat tartalmazó dobozok) könnyen és gyorsan mozgathatóak.

 

És ez a kulcs! A gyorsan kivitelezhető, maximum pár vagyontárgyat tartalmazó költöztetéseket takarja a tehertaxi szolgáltatás. De nem csak albérletváltás esetén jöhet jól, vannak egyéb esetek is.

 

Ilyen például az, amikor rendelünk egy elektronikai terméket, de nem tudjuk megoldani a kiszállítását. Jellemzően ilyenek a hűtőládák, a fagyasztók, a mosogatógépek és a mosógépek is. Ezt egy belvárosban lakó, autóval nem rendelkező ember nem tudja túl könnyen hazajuttatni. Ha nincs az eladó cégnek kiszállítása, akkor lehet, sehogy máshogy nem tudja megoldani, csak a tehertaxival. Ekkor tehát nem érdemes, hanem muszáj igénybe venni ezt a szolgáltatást.

 

Hogy tudja ezt egy cég minőségromlás nélkül bevállalni?

 

A legtöbb cég nem foglalkozik ezzel a szolgáltatással. Ennek megvannak az okai. Egy olyan dologról beszélünk, ami (ahogy írtuk is) gyors, kevés időt vesz igénybe, kevés tárgy mozgatásával jár. Ez pedig nem jelent akkora bevételt egy cég számára, mint egy jól megpakolt teherautóval való teljes értékű költöztetés. Így hát nem “pazarolják” az energiáikat ilyen apró munkákra, a nagyobbakra összpontosítanak.

 

Emellett az is okozhatja a visszautasítást, hogy be vannak táblázva, és nincs szabad kapacitásuk. Plusz embert kellene behívniuk, ami plusz költséget jelentene, ezáltal megint ott tartanának, hogy nem is érné meg az egésszel foglalkozni.

 

Mindezt hogy oldja meg egy profi, ügyfélbarát gondolkodású cég? Ugyanolyan profin állnak hozzá a munkához egy tehertaxi esetén is. Fixen emelt létszámmal és korrekt flottával rendelkeznek, így akad szabad kapacitásuk is. Ráadásul minden munkatársuk bele lesz rázódva a munkába, nem csak beugrik./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek