2022. 06. 28. kedd

Levente, Irén
1 EUR 399 HUF
1 GBP 462 HUF

Újabb miskolci eredmény

Magyarországon hozza létre első Kínán kívüli gyáregységét a Chervon Auto, amelynek köszönhetően 138 új munkahely jön létre Miskolcon és környékén – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán hétfőn.

Az elmúlt héten is egy miskolci eredményről számolhattunk be: újabb, 1,7 milliárd forintos beruházással folytatja működését Miskolcon a Patec. Ezen a héten pedig a Chervon miskolci fejlesztését jelenthette be a külgazdasági és külügyminiszter úr. A 17,5 milliárd forintból megépülő üzem évente 2 millió alkatrészt lesz képes legyártani mind a hagyományos, mind az elektromos autóipar számára.

Miskolc MJV Önkormányzata és a Külgazdasági és Külügyminisztérium között folyamatos az egyeztetés, ennek köszönhetően Veres Pál Miskolc MJV polgármestere ebben az évben már két alkalommal is fogadta Szijjártó Péter miniszter urat a Hivatalban. Miskolc vezetése – ahogy eddig is – továbbra is elkötelezett amellett, hogy várospolitika és nem pártpolitika mentén dolgozzon a városért. Veres Pál vallja, csak így érhető el Nagy-Miskolc fejlesztése, felvirágoztatása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum