2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Tovább építkezik az Építőipari Szakemberek Közössége

Tovább építkezik az Építőipari Szakemberek Közössége

 Március 3-án pénteken második alkalommal kerül megrendezésre a II. Országos Építőipari Szakember Találkozó. Az 1000 fős szakmai esemény célja, hogy fórumot és fejlődési lehetőséget teremtsen a szakemberek számára.
„A közösség megsokszorozza az egyes ember erejét. Ma olyan kihívásokkal szembesülnek a szakemberek, melyeket egyedül roppant nehéz legyőzni. A technológiák rohamos fejlődése, a piac elvárásainak növekedése, a digitális forradalom jelentette kihívások, a folyamatosan emelkedő költségek, a szakember utánpótlás kínzó gondja mind olyan problémát jelentenek, melyekre összefogva könnyebben találhatunk megoldást. Ez a célja a rendezvényünknek” – mondta Markovich Béla a rendezvényt szervező Mapei Kft. ügyvezetője.

A rendezvényen részt vesz Bruckner László az Nemzetgazdasági Minisztérium Szak- és Felnőttképzési Szabályozási Főosztályának vezetője, valamint Koji László az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke.

A programban szakmai és vállalkozási témájú előadások, valamint szakmai kiállítás szerepel, ahol több mint 30 kiállító mutatja be a legújabb építőipari trendeket és eszközöket.

Az eseményen kerül bemutatásra Magyar Építőipari Szakemberek Közössége által indított csoportos felelősségbiztosítási program, melynek keretében a szakemberek számára kedvezményesen érhető el a januártól kötelező biztosítás.

Emellett ismertetésre kerül az egy éve alakult, mára 400 tagot számláló Magyar Építőipari Szakemberek Közösség munkája és 2017. évi programja.

Az esemény honlapja: www.szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek