2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Tanulmányút Miskolcon – miskolci turisztikai szolgáltatóknak

Tanulmányút Miskolcon – miskolci turisztikai szolgáltatóknak

Folytatódik a miskolci TDM Tanulmányúton Miskolcon programja, amelyre a szervezet a helyi turisztikai szolgáltatókat várja.

A program célja, hogy a város turisztikai vállalkozói és alkalmazottaik ismerjék, s így saját élményként ajánlani is tudják a helyi attrakciókat és programlehetőségeket a vendégeiknek. A program 2013 decemberében a nem sokkal korábban nyílt Pannon-tenger Múzeum bejárásával kezdődött, majd január közepén Lillafüredre látogattak el a résztvevők, ahol is első kézből kaphattak megfelelő tájékoztatást a Bükki Nemzeti Park 2014-es programjairól, illetve az Északerdő ZRt fejlesztéseiről, árairól, programjairól. A túra azért is volt nagyon aktuális, hiszen a Szent István Barlang jelenleg a világítási rendszer felújítása miatt zárva van (nyitás előre láthatólag a nyár elején), viszont a Függőkert 2013 végén átadásra került, s elkészült a város első mobil applikációs sétafejlesztéseinek első üteme is, amelynek keretében Lillafüred és környéke látnivalói kerültek feldolgozásra.

Január 29-én belvárosi városnézésen vehetnek részt az érdeklődők, ahol a TDM szervezet munkatársai mutatják be a 2014-es garantált városnéző programokat az érdeklődő vendégváróknak. A programsorozat februárban a most felújítás alatt lévő diósgyőri vár megtekintésével, az ottani 2014-es programkínálat megismerésével folytatódik.

A fotón:  az Északerdő ZRt és a Bükki Nemzeti Park munkatársai a lillafüredi Ökoturisztikai Centrumban épp a 2014-es fejlesztésekről tájékoztatnak (Fotó: Kupcsik Sarolta)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek