2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Szja-bevallás: hosszabb nyitva tartással is segít a NAV

A személyijövedelemadó-bevallási tervezetekkel, és minden, szja-bevallással kapcsolatos kérdésben rendkívüli ügyfélfogadással segít a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának kazincbarcikai, ózdi, mezőkövesdi, sátoraljaújhelyi, tiszaújvárosi, szerencsi és encsi ügyfélszolgálata 2020. március 16-án és 17-én.
A rendkívüli ügyfélfogadási időben nyújtott szolgáltatások köre: eSZJA-ügyintézés, tájékoztatás, ügyfélkapu-ügyintézés, bevallások átvétele, csekk és nyomtatvány kiadása, valamint bankkártyás befizetés.

A NAV miskolci központi ügyfélszolgálata (Miskolc, Kazinczy utca 19.) továbbra is hétfőn és szerdán 8 óra 30 perctől 18 óráig, kedden és csütörtökön 8 óra 30 perctől 12 óráig, pénteken 8 óra 30 perctől 11 óra 30 percig várja ügyfeleit, akik online, a NAV honlapján keresztül is foglalhatnak időpontot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Toborzónap
Miskolci Foglalkoztatási Paktum 2022.06.16. Miskolc Foglalkoztatási Paktum Programja idén tizedik alkalommal rendezte meg toborzónapját a Tudomány …

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum