2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Miskolci Termelői Nap – Advent harmadik vasárnapján

„Ezüstvasárnap” címmel kerül megrendezésre az év utolsó termelői napja, amelyen az egész Erzsébet teret karácsonyi hangulat fogja betölteni. Mind az árusok, mind pedig a programok tekintetében elkezdődhet a ráhangolódás a szent ünnepre.
Karácsonyi dísz, zserbó, méz, bor és mézeskalács – csak egy pár termék az óriási kínálatból, amely közül december 16-án válogathatnak a belvárosban. Aki azonban csak szeretné beszerezni kedvenc termelőjétől a megszokott portékákat, természetesen azt is megteheti.
Kellemes kikapcsolódásban lehet részük a családoknak, hiszen az ünnep közeledtével az együttlét a legfontosabb. A nézelődés mellett remek programokkal várnak. 11 órától a Classic Brass Quintet ad adventi koncertet, vendégük Nahaj Péter, a Sky Fanatic zenekar énekese, aki népszerű karácsonyi dalokkal fogja szórakoztatni a kilátogatókat.
A Fügedi Márta Népművészeti Egyesülettel együtt készülődhetnek az ünnepekre a kicsik és a nagyok egyaránt. Kézműves foglalkozáson hozzáértő kezek segítségével készíthetnek saját karácsonyfadíszt, angyalkát és ünnepi dekorációt.
A Baptista Szeretetszolgálat standjánál karácsonyi adományokat várnak a rászoruló gyermekek részére az „I cipősdoboz” akció keretein belül. Minden adományozónak kedveskednek egy kis meglepetéssel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni …

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum