2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Miskolci cég lett a régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata

Miskolci cég lett a régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata

 Magyar cégre figyel Európa – több mint tíz év után újra magyar nyertese van a Deloitte Közép-Európai Technology Fast 50 versenyének. A régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatának járó díjat a 2007-ben Miskolcon alapított Szallas.hu kapta meg.

A Deloitte idén immár 15. alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyt, melynek keretében a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatainak rangsorát állítják fel. Idén a Szallas.hu 10 ország pályázói közül bizonyult a legjobbnak az elmúlt öt évben elért közel 2300 százalékos árbevétel-növekedésével.  A megmérettetésnek így több mint 10 év után idén először van újra magyar nyertese. „A Deloitte Fast 50 rendkívül nagy presztízzsel bíró program, már a listára való felkerülés is megtiszteltetés, elsőként végezni pedig szinte felfoghatatlan eredmény, melynek mindenki részese: kollégáink, a turisztikai szektorban dolgozó partnereink, és maguk a magyarok, akik közül évről évre egyre többen választanak minket” – mondta Dorcsinecz József, a Szallas.hu alapítója és ügyvezetője.

A Szallas.hu első teljes üzleti évében – 2007-ben – 5,6 milliós árbevételt ért el. Ma már Magyarország mellett Romániában, Horvátországban, Lengyelországban, Szlovéniában és Oroszországban közel 20 ezer szállásadó partnerrel és helyi képviselettel rendelkezik. „2007-ben egy telített piacra léptünk be, melyen erős hazai és egyre éhesebb nemzetközi szereplők voltak jelen. Hittünk azonban abban, hogy lehet újat mutatni és jobban csinálni, s ezt úgy tűnik, hogy honfitársaink is elhitték, hiszen ezt az elképesztő eredményt nekik köszönhetjük, s tulajdonképpen velük értük el. Ma már közel 100 munkatársunkkal éves szinten 100 ezres nagyságrendben biztosítjuk a gondtalan és kényelmes nyaralást az utazók számára nemcsak Magyarországon, de a régió egyre több országában” – tette hozzá Varga Zoltán, a Szallas.hu társalapítója és ügyvezetője.

A Szallas.hu által felépített közösség erejét egyébként jól mutatja, hogy a vendégek rendszeresen osztják meg tapasztalataikat egymással. „Az elmúlt években közel negyedmillióan írták meg véleményüket egy-egy szálláshellyel kapcsolatos tapasztalatukról, hogy mások számára segítséget nyújtsanak választásaik során. Azt gondolom, hogy oldalunknak ez az egyik erőssége” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu társ-ügyvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni …

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum