2023. 03. 28. kedd

Gedeon, Johanna
1 EUR 385 HUF
1 GBP 439 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Még pályázhatnak a magánszálláshelyek a Kisfaludy Program vissza nem térítendő támogatására

Még pályázhatnak a magánszálláshelyek a Kisfaludy Program vissza nem térítendő támogatására

Miskolcon is aktív az érdeklődés a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció- magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat iránt. A 60 milliárd forint keretösszegű pályázaton minden olyan vidéki szereplő részt vehet, aki legfeljebb 8 szobás szállást működtet. A jogosult szálláshelyek mindegyike szobánként 1 millió forint támogatást kaphat még ebben az évben.

Miskolcon több mint 200 szálláshely, közel 700 vendégszoba érintett a megújulási lehetőségben, július 15-ig még benyújthatják a pályázatukat az érintett szálláshely tulajdonosok és üzemeltetők, a pályázat önerőt nem igényel.

A miskolci Tourinform iroda kiemelkedő területi közvetítő szerepe okán Kisfaludy pontként segíti az érdeklődőket a pályázattal kapcsolatos információk nyújtásában a pályázat időtartama alatt.

A pályázat keretében lehetőség van a meglévő szálláshelyek külső és belső megjelenésének, minőségének fejlesztésére, a szálláshelyek szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek átalakítására, felújítására, eszközbeszerzésre. Emellett támogatható akadálymentesítés, megújuló energia rendszerek telepítése és a (telekhatáron belüli) kültéri beruházások.

A Tourinform iroda (3530 Miskolc, Széchenyi István utca 16.) munkatársai továbbra is készséggel állnak rendelkezésre előzetes időpont egyeztetés alapján nyitvatartási időben személyesen (H-P: 8:45-16:30, Szo: 9:00-14:00), telefonon (+36 46 350-425) vagy e-mailben (miskolc@tourinform.hu).

 

A támogatási igény 2020. június 4. és 2020. július 15. közötti időszakban nyújtató be az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felületen és postai úton.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1%-áról idén egészen május 22-éig…

További cikkek