2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Magyar-cseh üzleti szeminárium Miskolcon

Magyar–cseh üzleti szemináriumot szervez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Miskolcon május 6-án, kedden  a Vigadóban. A miskolci program létrehozásában a BOKIK mellett közreműködik a Cseh Ipari és Kereskedelmi Minisztérium Budapesti Képviselete és a Plzeni Kereskedelmi Kamara

A rendezvényen részt vesz – többek között – Vladimír Randáček, a Cseh Köztársaság Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa.

A csehországi gazdasági és üzleti környezetet Bial Tibor, a Cseh Ipari és Kereskedelmi Minisztérium igazgatója mutatja be, a csehországi jogi és adózási feltételekről Belák Csaba ügyvezető igazgató ad tájékoztatást, a kétoldalú üzleti kapcsolatokról, üzleti lehetőségekről pedig Vajányi László, a Cseh-Magyar Üzleti Klub elnöke beszél.

A résztvevők megismerhetik a plzeni régiót és a Plzeni Kereskedelmi Kamarát is. A szemináriumon több – autóipari, gépipari és építőipar területen működő cseh cég is bemutatkozik.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum