2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • „Költsük el egymás közt a pénzt és növekszik a bevételünk”

„Költsük el egymás közt a pénzt és növekszik a bevételünk”

A címbéli mondatokat a Miskolc Üzleti Klub vezetőjétől hallottam, no persze nem először, de úgy tűnik, hogy a klub tagjai ezt komolyan is veszik. Dienes Attila szerint, minden  cég tulajdonosa, vezetője tudja azt, hogy milyen fontosak számunkra ezek az elvek, szűkebb pátriánk felemelkedéséhez.

–    A klub ezzel az alapvető céllal jött létre. A Miskolci Üzleti Klub létrehozásával az volt a célunk hogy Miskolc, és környéke etikus vállalkozóinak lehetőséget biztosítson egymás és az általuk forgalmazott, gyártott termékek, illetve szolgáltatások megismertetésére. A tagok egymás között költik el a pénzt, ezáltal növekszik a bevételük és helyben marad a tőke. Ezzel is erősítik a helyi gazdaságot. A kimerült és időhiányban szenvedő cégvezetők hatékony, használható tudást szereznek a Klubban, amely pótolja az iskolai tananyagból kimaradt, fejlődő vállalkozáshoz szükséges, alkalmazható ismereteket.

– Ki lehet itt tag?
– Mindenki, aki elfogadja a klub szabályait, és akit a klub tagjai is elfogadnak, fizeti a tagdíjat, és az alapvető elveinkkel egyetért.

– Mit kapnak a klub tagjai?
-Mondjuk címszavakban:kapcsolati tőke, együttműködés
kötetlen kapcsolatépítés, cégbemutatók,
alkalmazható tudás, fejlődés, hatékony előadás formájában, hasznos tanácsok, tapasztalatok cseréje sikeres vállalkozókkal,információ első kézből, jó hangulat, feltöltődés.

– Ez nem kevés,de hogyan néz ki ez a mindennapokban?
– Vannak képzéseink, tréningeink híre, neves előadókkal. Az elmúlt évben kitaláltuk a Sikeres Vállalkozók Találkozóját, ahol már 100-120 vállalkozó vesz részt. A legközelebbi most január 30-án lesz Miskolcon, mert az is fontos, hogy egy helyi vállalkozáshoz vigyük a rendezvényt, nála költsük el mi is a pénzt. Itt találkozhatnak olyan vállalkozókkal, akik a mi térségünkben vitték sikerre cégüket, s tőlük tanácsokat kérhetnek, vagy csak beszélgethetnek velük. Láthatják, hogy Ők is hús-vér emberek, s itt élnek köztünk. Ezen kívül, Vállalkozói Akadémiát működtetünk, ahol 10-12 emberrel személyesen foglalkozunk, és mentoráljuk a klubtagokat mindaddig amíg a vállalkozásnak szükség van rá.

– Ön, miben sikeres vállalkozó?
– Nekem több jól működő cégem is volt korábban, de négy évvel ezelőtt eladtam, mert akkor már látszott, hogy a klub vezetése egész embert kíván. Azóta nagyon sokat tanultam, és ezt a tudást igyekszem átadni, továbbadni is. 

OBE

Fotónkon: Dienes Attila, Vörös Szilviával egy nemrégiben zajló tréningen 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum