2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Jobbik:A migráció tárgyalása Régiók Komédiájában

A Régiók Bizottsága héten tárgyalta újból a migráció kérdését. A júniusról elhalasztott napirendi pontnál Markku Markkula elnök az előzetes várakozásokkal és gyakorlattal ellentétben nem tette lehetővé az érdemi vitát, kérdések feltételét, még ügyrendben sem adott szót egyetlen képviselőnek sem.
A magyar delegáció számos, közte az összes jobbikos tagja készült a felszólalásra, illetve a cseh, az olasz, a horvát, a szlovák képviselők is. Együttesen közel 30 fő szeretett volna szólni a migráció korlátozása és Európa védelme érdekében. Az eredeti véleménytervezet az Európai Bizottság szájíze szerint íródott, azaz a migráció feltétel nélküli teljes támogatása mellett foglalt állást. A végszavazásnál kiegyenlítődött igen–nem arány látszott, de az elnök elektronikus szavazás elrendelése nélkül megállapította, hogy az igenek voltak többen, és bejelentette a jelentéstervezet elfogadását.

A Jobbik aggodalommal figyeli és tiltakozását fejezi ki az ellen a brüsszeli gyakorlat ellen, hogy a Bizottság álláspontjával ellentétes véleményeket mind az Európai Parlamentben, mind a Régiók Bizottságában próbálják elhallgatni, letiltani és eltüntetni. Mindez teljesen ellentétes az EU által sokat hangoztatott demokráciával és véleménynyilvánítási szabadsággal, ami valójában egy cukros mázba áztatott liberális diktatúra.

Árgyelán János és Samu Tamás Gergő, a Régiók Bizottsága jobbikos tagjai

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum