2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF

Fiókot nyitott az Oberbank Miskolcon

Bankfiókot nyitott az ausztriai székhelyű Oberbank AG Miskolcon, a Mindszent tér 3. alatt. A bank tizenkettedik magyarországi fiókja az Észak-Magyarországon működő vállalkozásoknak és lakossági ügyfeleknek kínál teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat.

Az Oberbank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legalkalmasabb pénzügyi megoldás megtalálásában személyes tanácsadással segítse ügyfeleit, akik személyre szabott, egyedi kiszolgálásra és széles körű tanácsadásra számíthatnak – hangsúlyozta a fióknyitás alkalmából tartott ünnepélyes találkozón Szabó Zoltán, a miskolci bankfiók vezetője 2018. február 20-án, kedden este az Avalon Parkban.

A cég igazgatóságának tagja arról beszélt a megnyitón, hogy az Oberbankot 1869-ben alapították Felső-Ausztria tartomány székhelyén, Linz városában. Független, a bécsi tőzsdére bevezetett pénzintézet, amelynek nincsenek nagyrészvényesei. Jelenleg összesen 160 bankfiókkal van jelen Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A Magyarországon tíz éve szerepet vállaló Oberbank elsősorban a 3-Banken-Bankcsoport és a saját stabil részvényesi struktúra által garantált függetlenséget, és a kockázatkerülő, megfontolt növekedésre építő fenntarthatóságot tekinti alapértékeinek.

A megnyitón Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere kiemelte: Miskolc gazdasága 2010 után kezdett feléledni és erősödni. Gazdasági szempontból a 2018-as év kiemeli Miskolcot a térség városai közül: Magyarországon a harmadik legnagyobb adóbevétellel rendelkező város lett – jelentette ki. Majd hozzátette: az ipar és a turizmus közösen olyan erőt tudnak adni a városnak, amely a következő években meghatározzák a város fejlődését. A gazdaság motorjai, a kis-, közép- és nagyvállalatok további fejlődéséhez pedig elengedhetetlen a pénzügyi háttér.

A rendezvényen köszöntőt mondó Bihall Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az osztrák-magyar kapcsolódási pontok fontosságát hangsúlyozva kiemelte: a vállalkozások hatékonyságának javításához forrásokra van szükség, amelyre egy újonnan betelepülő bank megoldást tud nyújtani.

A rendezvényt a népszerű miskolci Holdviola koncertje zárta.

Fotó:OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Mi a pálya Debrecen?”
Kezdetét vette a fiatalok műszaki pályaválasztásának ösztönzését célzó rendezvénysorozat a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, valamint a Nemzeti Szakk…

További cikkek