2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • Borsodban is bemutatkozott a kedvező árú és kötöttség nélküli szolgáltatást kínáló új márka

Borsodban is bemutatkozott a kedvező árú és kötöttség nélküli szolgáltatást kínáló új márka

  Miskolcon és Tiszaújvárosban is elindul az ismert telekommunikációs szolgáltató kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája
 Az ügyféligények és a technikai lehetőségek szerint bővülhet azon települések száma, ahol igénybe vehető az ajánlat.

Májusban jelentették be, hogy új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít útjára az egyik telekommunikációs szolgáltató cég. Az újszerű ajánlat immár Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településén is elérhető. Azokat a fogyasztókat igyekszik megszólítani, akik egyszerű, ugyanakkor jó színvonalú alapszolgáltatásokat keresik, és nem szívesen fizetnének többet kényelmi és többletszolgáltatásokért. Az ajánlat kedvező árszint mellett kötöttségek, azaz hűségidő nélkül vehető igénybe.Összesen 130 digitális tévécsatornát, 120 Mbit/s-os letöltési sebességet, WiFi-routert, valamint vezetékes telefont nyújt. a szolgáltatást előfizető közötti számok közötti ingyenes beszélgetési lehetőséggel. Az induláskor közel félmillió háztartásban vált elérhetővé, országszerte, így az észak-magyarországi régió és Borsod-Abaúj Zemplén megye több településen is.

A szolgáltatások megrendelését vagy a számlabefizetést elsősorban internetes felületeken intézhetik az ügyfelek. Az egyszerűség, az egyenesség és a kötöttségektől mentesség az országos reklámkampányban is markánsan jelenik meg. A cég arculatában a piac más szereplői által használtaktól markánsan eltérő sárga szín dominál.

„Azoknak ajánljuk, akik egyszerűen és kötöttségek nélkül, ugyanakkor jó minőségben szeretnének otthoni szolgáltatásokat igénybe venni, akár vezetékes internetről, TV-ről vagy telefonról van szó. Az ajánlat versenyképességét növeli, hogy hűségidő nélkül kínáljuk a szolgáltatásunkat ügyfeleinknek, mert hiszünk benne, hogy a lojalitásukat a jól szolgáltatással és a kedvező ár segítségével is elnyerhetjük” – mutatta be az új márkát és a kínált ajánlatot Endersz Frigyes, a cég vezetője a vállalat miskolci sajtótájékoztatóján.

„A Borsod-Abaúj-Zemplén megyét is magába foglaló észak-magyarországi régióban mások mellett immár Egerben, Hatvanban, Gyöngyösön, Csányon, Ecséden, Horton és persze Miskolcon és Tiszaújvárosban is elérhető a Flip” – mondta Endersz Frigyes.
A szolgáltatás telepítéséhez megfelelő hálózati kapacitásra van szükség, hogy a 130 csatornás IPTV és a 120 Mbit/s-os internet sebessége biztosítva legyen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum