2021. 12. 4. szombat

Barbara, Borbála
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Bemutatkozik a Baleno

Amikor a Suzuki nekilátott, hogy egy semmilyen korábbihoz nem hasonlítható ötajtós modellt tervezzen, első lépésként kijelölte a vezérelvet: semmiben ne fogd vissza magad! És megszületett az eredmény, a Suzuki Baleno, amelyben a legkorszerűbb csúcstechnológiák alkalmazásával és okos helykihasználással sikerült megvalósítani a könnyed, áramvonalas stílus és a kiemelkedő teljesítmény harmonikus egységét.


Az ötajtós személygépkocsik világában új minőséget hozó, kiváló vezetési élményt nyújtó, a mai vásárlók igényeit kielégítő új modelljének megalkotásakor a Suzuki nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy a lehető legmagasabb szintre fejlessze a kompakt autó fogalmát. Ahogy a Balenót megalkotó tervezőcsoport főmérnöke, Kunihiko Ito fogalmaz: „Célunk az ideális ötajtós modell kifejlesztése volt. Egy kompromisszumok nélküli, elegáns, kifinomult és felnőtt karakterű autót akartunk létrehozni. A Baleno tökéletesen egyesít minden, olyan tulajdonságot, ami egy ilyen méretű autótól elvárható: kiváló formaterv, praktikum, kényelem, jó irányíthatóság, kiemelkedő menetteljesítmény és üzemanyag-hatékonyság.”

Az „energikusan áramló folyadéktömeg” témájára épülő formaterv, a kompakt karosszéria, a tágas beltér és a hatékony hajtásláncok a Balenóban új generációs platformra kerültek, mindez együtt hozta létre a stílus, praktikum, jó irányíthatóság, menetteljesítmény és üzemanyag-hatékonyság ideális egységét. A Baleno emellett hosszú utazásra is kényelmes, az első és a hátsó üléseken felnőtt utasok számára is rendkívül tágas a tér, és a csomagtartó űrtartalma is nagy.

Az új Baleno forgalmazása jövő tavasszal kezdődik Európában.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum