2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Beleszerettem a vezeték nélküli porszívóba

Módom volt kipróbálni a Sencor vezeték nélküli, nyeles porszívóját, így megízleltem a teljes szabad mozgást takarítás közben. Az maga egy csoda, hogy nem akad minden bútorba a vezeték, s hogy minden pici helyre befér a feje, merthogy a nyél elfordul a porszívó fejjel együtt.

Lássuk az előnyöket: Pikk-pakk összeszereltem. Könnyen kivehető a kézi porszívó része, s mert a sok könyvet nagyon nehéz takarítani, ezzel nem csupán a morzsát és az autót, hanem a könyveket is le lehet könnyedén porszívózni. Könnyű szétszerelni. Nincs porzsák, csak ki kell önteni belőle a fölszívott szennyeződést, és a szűrőt leporolni. Először azt hittem, csak jópofa design, hogy a porszívó fejen LED lámpasor világít, de rájöttem, hogy milyen praktikus, mert láthatom a morzsákat, homokot a szőnyegen. Könnyű tölteni, mert a töltőállomás praktikusan mindig készenlétben parkol, nagyon helytakarékosan.

Amin változtatnék: Rövidebb töltési idő, mert 4-6 óra alatt tölt föl teljesen. Lehetne egy kicsit erősebb a szívóhatás, és picit csöndesebb a motor.

Kiknek ajánlom a Sencor 2in1, vezeték nélküli porszívóját? Minden kisgyermekes háziasszonynak, mert a morzsákat, a homokot, az apró kavicsot kiválón fölszívja az asztalról és a földről is. Annak is akinek fáj a dereka, mert könnyű és nem kell hajlongani hozzá, kényelmes a fogantyúja. És annak is aki nem a nagytakarítás híve, hanem a folyamatos rendet szereti, mert ez a mindennapi porszívózás elengedhetetlen kelléke.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum