2023. 06. 6. kedd

Norbert, Cintia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A DUNAFERR működése a háttérben zajló, tulajdonosi érdekcsoportok közötti viták ellenére is biztosított

A DUNAFERR működése a háttérben zajló, tulajdonosi érdekcsoportok közötti viták ellenére is biztosított

A DUNAFERR managementjének vezetői az elmúlt napokban arról értesültek, hogy a vállalat egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoportja az érvényben levő járványügyi törvényeket és korlátozásokat illegális módon kihasználva megpróbálja megzavarni, szétzilálni a DUNAFERR társaságcsoport munkájának irányítását. Ezen túlmenően a DUNAFERR vezetése felé már több magyarországi és külföldi üzleti partner is jelezte, hogy több olyan megkeresést és tájékoztatást kaptak, amelyek bennük is bizonytalanságot keltettek a vállalatcsoport irányításával kapcsolatban.

Miután ezek a híresztelések és törekvések nem jogszerűek, sőt nehezítik a DUNAFERR helyzetét, ezért a vállalat managementjének vezetése szükségesnek tartja, hogy mindenkit tájékoztasson mindennek alaptalanságáról, és mindenkit arra kérjen ezúton is, hogy mindezt hagyja figyelmen kívül, és a már eddig is meglévő kapcsolatait tartsa fenn a továbbiakban is a vállalattal.

Természetesen ha a DUNAFERR tulajdonosi, irányítási helyzetében hivatalos változás történik, úgy erről az ISD DUNAFERR Zrt. szabályszerűen tájékoztatni fogja partnereit és az érintetteket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek