2022. 07. 5. kedd

Emese, Sarolta
1 EUR 402 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • 71 új munkahely – 1,7 milliárdból fejleszt a Patec Miskolcon

71 új munkahely – 1,7 milliárdból fejleszt a Patec Miskolcon

Újabb, 1,7 milliárd forintos beruházással folytatja működését Miskolcon a Patec – ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be közösségi oldalán.

 Szijjártó Pétert az elmúlt egy évben többször is fogadta hivatalában Veres Pál, Miskolc polgármestere, hogy a város és a magyar kormány együttműködési lehetőségeiről egyeztessenek. A miniszter mostani bejelentése alátámasztja, hogy ha egy város vezetői pártpolitika helyett valódi várospolitikával foglalkoznak, akkor pártállástól függetlenül is érhetnek el komoly eredményeket.

 

Az újabb, 71 új munkahelyet eredményező miskolci beruházás ékes bizonyítéka annak a sokszor nem a nagy nyilvánosság előtt folyó, kitartó háttérmunkának, amelyet a városvezetés Magyarország kormányával együttműködésben az elmúlt egy évben végzett, és amelyet folytatni kíván az elkövetkező években is Nagy-Miskolc fejlesztése, felvirágoztatása érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Toborzónap
Miskolci Foglalkoztatási Paktum 2022.06.16. Miskolc Foglalkoztatási Paktum Programja idén tizedik alkalommal rendezte meg toborzónapját a Tudomány …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum