Gazdaság
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. november 17.

Hortenzia, Gergő ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Gazdaság
Gazdaság
Konkurencia elemzés az online marketing világában PDF Nyomtat Email
2019 november 15., péntek 08:33

A tökéletes online marketing stratégia felállítása rendkívül komplex feladat. Sikeres pedig csak akkor lehet, ha előkészítése alapos és körültekintő. Kialakítása több lépcsőből áll, amelynek egyik foka a piacon lévő versenytársak elemzése.

Bővebben...
 
Újabb elismerések a COOP munkatársainak PDF Nyomtat Email
2019 november 09., szombat 21:34

Európai Kereskedelem Napja: jól teljesít a szektor, de továbbra is nehezen megoldható a munkaerő kérdése

Bővebben...
 
Mondjunk nemet a PET-re és váltsunk inkább aludobozra! PDF Nyomtat Email
2019 november 08., péntek 15:16

A PET palackok kezelhetetlen mennyisége miatt a műanyag-szennyezettség kritikus méreteket öltött, így mindenkinek meg kell hozni a megfelelő döntést annak érdekében, hogy ne károsítsuk tovább a környezetünket és a saját egészségünket.

Bővebben...
 
Családbarát panziót épít a Szimbiózis PDF Nyomtat Email
2019 november 04., hétfő 17:14

A 20 éves évfordulóját ünneplő Szimbiózis Alapítvány az elmúlt 2 évtized egyik legnagyobb projektjét valósítja meg a következő időszakban.

Bővebben...
 
Álláskereső-Nyílt Nap PDF Nyomtat Email
2019 november 04., hétfő 16:08

A „Miskolc Megyei Jogú Város Foglalkoztatási Paktum Programja”  projekt által a Görgey-házban már 4 alkalommal megszervezett állásbörzék eredményességére való tekintettel 2019. november 5-én 9 órától a projekt keretein belül ismét megrendezésre kerül a „Belépő – a munka kapuja” elnevezésű álláskeresői nyílt nap.

Bővebben...
 
Létszámcsökkentés jelentett be az ISD DUNAFERR Zrt. PDF Nyomtat Email
2019 október 31., csütörtök 10:11

2019. október 29-én 350 munkavállalót érintő létszámcsökkentést jelentett be az ISD DUNAFERR Zrt. a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala felé. Az európai acélipar rendkívül nehéz gazdasági helyzete, a világgazdaság lassulása, a csökkenő kereslet és késztermék árak, valamint a hatóságok és az uniós szabályozók által előírt kötelező környezetvédelmi beruházások terhei miatt kényszerült a vállalat a létszámcsökkentési intézkedésekre. A cég a törvényi előírásoknak megfelelően tájékoztatta a Központi Üzemi Tanácsot és a szakszervezeteket a munkáltató szándékáról és a hatósági bejelentésről. Az ISD DUNAFERR Zrt. minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ebben a nehéz helyzetben is segítse az érintett dolgozókat. A létszámcsökkentési folyamat 2020. december 31-ig zárul le.

Bővebben...
 
Önkormányzatok ellenőrzése – Integritás- és belső kontrollrendszer – Tokaj Város Önkormányzata PDF Nyomtat Email
2019 október 30., szerda 10:16

Az Állami Számvevőszék befejezte Tokaj Város Önkormányzata integritás- és belső kontrollrendszerének 2017-re vonatkozó ellenőrzését. Az ÁSZ megállapította, hogy az önkormányzat belső kontrollrendszerének kialakítása és működtetése nem volt szabályszerű, így az nem biztosította a közpénzekkel történő átlátható, elszámoltatható, szabályszerű és a nemzeti vagyonnal történő felelős gazdálkodást. Az önkormányzat a korrupciós kockázatok kezelésére alkalmas integritás kontrollokat nem építette ki, az integritás alapú működést nem biztosította.

Bővebben...
 
Közel 10 százalékkal bővült a hazai turizmus a harmadik negyedévben PDF Nyomtat Email
2019 október 30., szerda 06:37

Erős forgalmat hoz a november elsejei hosszú hétvége is
Tovább bővült a turizmus a harmadik negyedévben, a Szallas.hu becslése szerint közel tíz százalékos a növekedés. Siófok, Hajdúszoboszló és Budapest vonzotta a legtöbb vendéget. Az utolsó negyedév is erősen indul a november elsejei hosszú hétvégének köszönhetően. Vannak még szabad szálláshelyek, a népszerű fürdővárosok a legkeresettebb úti célok.

Bővebben...
 
Szijjártó Péter: tavaly Magyarország exportálta a 12. legtöbb kolbászt a világon PDF Nyomtat Email
2019 október 26., szombat 13:36

Magyarország tavaly 18 ezer 900 tonna kolbászt exportált 45 országba, amivel a 12. lett a világon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton a 23. Békéscsabai Kolbászfesztiválon. A tárcavezető a fesztivál frisskolbász-gyúró versenyének megnyitóján arra hívta fel a versenyen részt vevő csapatokat, gyúrjanak annyi kolbászt, hogy "jövőre benne legyünk az első tízben".

Bővebben...
 
Menczer Tamás: Kína magyar idegenvezetők ingyenes képzését ajánlotta fel PDF Nyomtat Email
2019 október 23., szerda 18:45

Kína magyar idegenvezetők díjmentes kínai szakmai és nyelvi képzését ajánlotta fel, ez rendkívüli lehetőséget biztosít a két ország turisztikai kapcsolatainak bővítésére - mondta Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár szerdán az MTI-nek Rigából telefonon nyilatkozva.

Bővebben...
 
Idén is keresik az év fiatal vezetőjét! PDF Nyomtat Email
2019 október 22., kedd 11:53

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak.

Bővebben...
 
Sejti mennyi élelmiszert pazarol? Most grammra pontosan megtudhatja! PDF Nyomtat Email
2019 október 21., hétfő 08:36

food-1932466 960 720Önkéntesek jelentkezését várja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), hogy kiderüljön, változott-e a magyar háztartásokban az élelmiszerpazarlás mértéke. Az idén novemberben zajló felmérés elsődleges célja a 2016-os adatok frissítése.

Bővebben...
 
Nemzetközi piacra segíti a HEPA a magyar vízügyi kis-és középvállalkozásokat PDF Nyomtat Email
2019 október 21., hétfő 08:11

fms 4008A Budapesti Víz Világtalálkozó (BWS) keretében stratégiai partnerségi és együttműködési megállapodást írt alá Hendrich Balázs, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. (HEPA) vezérigazgatója és a Hungarian Water Partnership (HWP) vezetője, Sinka Attila ügyvezető igazgató. Az együttműködési megállapodás célja, hogy a két szervezet a gazdaságdiplomáciai és az üzleti bázisán keresztül a vízügyi termékek és szolgáltatások exportpiaci aktivitásaival összefüggő tevékenységük keretében kölcsönösen támogatja egymást.

Bővebben...
 
Cél a pénzügyi tudatosság fejlesztése PDF Nyomtat Email
2019 október 18., péntek 12:41

Együttműködési megállapodást kötött az Állami Számvevőszék és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a lakosság pénzügyi tudatosságának és közpénzügyi ismereteinek bővítése érdekében, a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) miskolci konferenciáján.

Bővebben...
 
Az őszi kerti munkák legfontosabb kelléke, a metszőolló PDF Nyomtat Email
2019 október 14., hétfő 10:33

Itt van az ősz, itt van újra… és vele együtt a rengeteg tennivaló a kertben. A természet hamarosan téli álomra hajtja a fejét, növényeinket fel kell készíteni a fagyos időkre. A fák, bokrok visszavágása nagyon fontos mozzanata az őszi munkáknak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások